AKSARAY HALKI, BAŞKAN DİNÇER’İN ÇAĞRISI İLE ELAZIĞ İÇİN TEK YÜREK OLDU

HABER 27.01.2020 12:45:00
AKSARAY HALKI, BAŞKAN DİNÇER’İN ÇAĞRISI İLE ELAZIĞ İÇİN TEK YÜREK OLDU

 Elazığ’da meydana gelen 6,8 şiddetindeki deprem tüm yurtta olduğu gibi Aksaray’da da çok büyük bir üzüntü ile karşılandı. 

 

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, “Haydi Aksaray Elazığ’ımız Üşümesin” diyerek tüm Aksaray halkına yardım çağrısında bulundu. 

 

Aksaray Belediyesi Başkan Evren Dinçer’in talimatıyla Belediye Hizmet Binası ile Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü binasında yardım malzemelerini topladı. Ayrıca yapacakları yardımı getirecek durumu olmayan vatandaşlar için 444 55 68 çağrı merkezine haber vermeleri halinde malzemeleri araçlarla evlerinden alma imkânı sağlandı. 

 

Başkan Dinçer’in çağrısı üzerine harekete geçen Aksaraylı vatandaşlar depremzedelere yardım için belediyeye koştular. 

 

Depremzedelere ulaştırılmak üzere battaniye, kışlık kıyafet, çocuk bezi, çocuk maması ve her çeşit gıda malzemeleri tasnif edilerek Elâzığ’a gönderilmek üzere TIR’lara yüklendi. Aksaraylı hayırsever vatandaşların, dernekler ve oda başkanlarının katkılarıyla kısa sürede toplanan yardımlar, 3 TIR’a yüklenerek Elazığlı depremzedelere ulaştırıldı. 

 

Aksaraylı Hayırseverlerin yardımlarının uğurlanması sırasında açıklama yapan Başkan Dinçer “Onların acısı bizim acımız” diyerek şunları söyledi “ Elazığ’da 6,8 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Ülkemiz ve milletimiz açısından çok üzücü bir olay. Deprem sonucunda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyoruz. Bütün dualarımız onlarladır. Tabi ülkemiz deprem bölgesinde deprem kuşağında bu gerçeklerle yaşıyoruz. Bu üzücü olay üzerine bizde Aksaraylılar olarak tüm vatandaşlarımızla Elazığ’a yardım konusunda kenetlendik. Vatandaşlarımız yardım konusunda ellerinden gelen gayreti gösterdiler. Bizde Aksaray belediyesi olarak buna vesile olamaya çalıştık. Ben tüm Aksaraylı hemşerilerimize bu kadirşinaslıkları ve yardım severliklerinden dolayı hepsine ayrı ayrı Teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun.” dedi. 

Aksaray'da küçükbaş hayvancılık üreticilerine büyük bir destek geliyor

Aksaray’da Gece Yarısı Parkta Bıçaklı Kavga

Aksaray Belediyesi Sosyal Belediyecilikte Örnek

ASÜ İletişim Fakültesinde 2025-2026 Bahar Dönemi akademik açılışı yapıldı

İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığı, 4. Olağan Kongre’nin ardından teşkilatlanma çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Şehrimizin tarihi, kültürel ve doğal zenginlikleri yerinde tanıtıldı

BAŞKAN DİNÇER, UCLG-MEWA SOSYAL İÇERME KOMİTESİ TOPLANTISINA KATILDI

  • BIST 100

    17132,20%0,11
  • DOLAR

    43,72% 0,19
  • EURO

    51,92% -0,02
  • GRAM ALTIN

    7075,01% 2,56
  • Ç. ALTIN

    11673,05% -0,41

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.