Aksaray Emniyet Müdürü Murat Kolcu Sevenlerini Üzdü

Aksaray Emniyet Müdürü Murat Kolcu Sevenlerini Üzdü

Aksaray Emniyet Müdürü Murat Kolcu Sevenlerini Üzdü

Cumhurbaşkanlığı Atama Kararları ile 16 İlin Emniyet Müdürü Değişti.Bugüne kadar Aksaray’da en uzun görev yapan  Emniyet Müdürü ünvanına sahip olan İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu’nun atama kararnamasinde yer alması Aksaray’lıları üzdü.


Aksaray Emniyet Müdürü Murat Kolcu Sevenlerini Üzdü


Aksaray’da 20 Eylül 2019 tarihinden bu yana Emniyet Müdürü olarak görev yapan Murat Kolcu, beş yıllık görev süresinin ardından,dün gece açıklanan  Atama kararları ile birlikte Emniyet Genel Müdürlüğü Emrine verildi.
Aksaray’da Komiser yardımcılığı görevinden sonra ikinci kez  Emniyet Müdürü olarak gelen Kolcu, Aksaray’ın öz evladı olarak bilinir.Aksaray halkının  büyük sevgisini kazanan ve yaptığı işlerde güvenlik anlamında büyük kazanımlar sağlayan İl Emniyet Müdürü  Murat Kolcu, bundan sonraki görevine Emniyet Genel Müdürlüğünde geleceği bir görevde devam edecek.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmî Gazete’de yayımlanan atama kararları kapsamında 16 ilin emniyet müdürü değiştirildi. Bu kapsamda Adıyaman, Aksaray, Amasya, Antalya, Aydın, Bayburt, Bolu, Çanakkale, Eskişehir, Giresun, Gümüşhane, Karaman, Kütahya, Niğde, Sinop ve Yalova il emniyet müdürleri yeni atamalarla Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alındı.
Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü’ne, Polis Başmüfettişi Bekir Demir atanırken, Murat Kolcu’nun Emniyet Genel Müdürlüğü’nde önemli bir göreve getirileceği bildirildi.
Yeni atamaların ardından, illerde devir teslim törenlerinin önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor.


Türkiye genelinde gerçekleştirilen yeni atamalarla birlikte, birçok il emniyet müdürlüğüne yeni isimler atandı. Bu çerçevede;
Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü'ne Polis Başmüfettişi Ali Haluk Karakuş,
Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü'ne Polis Başmüfettişi Bekir Demir,
Amasya İl Emniyet Müdürlüğü'ne Polis Başmüfettişi Ayhan Saraç,
Antalya İl Emniyet Müdürlüğü'ne İçişleri Müşaviri İlker Arslan,
Aydın İl Emniyet Müdürlüğü'ne Tokat İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan atandı.
Emniyet Genel Müdürlüğü'nde de önemli bir değişiklik yapılarak, Bursa Valisi Mahmut Demirtaş Emniyet Genel Müdürü olarak görevlendirildi. Demirtaş’tan boşalan Bursa Valiliği'ne ise Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız atandı.
Diğer illerde yapılan atamalar ise şöyle:
Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü'ne Polis Başmüfettişi Barış Erkol,
Bolu İl Emniyet Müdürlüğü'ne Şırnak İl Emniyet Müdürü Cemal Dalman,
Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü'ne Erzincan İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt,
Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü'ne Asayiş Daire Başkanı Tolga Yılmaz,
Niğde İl Emniyet Müdürlüğü'ne Çankırı İl Emniyet Müdürü Yılmaz Delen,
Sinop İl Emniyet Müdürlüğü'ne Merkez Emniyet Müdürü Sibel Kılıçoğlu,
Yalova İl Emniyet Müdürlüğü'ne Burdur İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik.
Yeni atamaların ardından, illerde devir teslim törenlerinin önümüzdeki günlerde yapılması planlanıyor.

 

 

Aksaray’da 20 Eylül 2019 tarihinden bu yana Emniyet Müdürü olarak görev yapan Murat Kolcu, 5 yıllık görev süresinin sonunda görevinden ayrıldı. Kolcu, emniyet genel müdürlüğünde görev alacak.
Cumhurbaşkanlığı Atama Kararları Resmî Gazete’de Yayımlandı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan atama kararları kapsamında 16 ilin emniyet müdürü değişti. Resmî Gazete’de yayımlanan kararlara göre, Adıyaman, Aksaray, Amasya, Antalya, Aydın, Bayburt, Bolu, Çanakkale, Eskişehir, Giresun, Gümüşhane, Karaman, Kütahya, Niğde, Sinop ve Yalova İl Emniyet Müdürleri Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alındı.



  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,20
  • EURO

    37,98% 0,28
  • GRAM ALTIN

    2829,83% 0,98
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27

HABERLER

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.