AKSARAY EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ FUHUŞA GEÇİT VERMEDİ

ASAYİŞ 5.12.2019 23:28:00
AKSARAY EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ FUHUŞA GEÇİT VERMEDİ

 Aksaray Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince, 03.12.2019 günü saat: 17:00 sıralarında Taşpazar Mahallesinde, Sosyal Medya üzerinden fuhuş pazarlığı yapıldığı bilgisinin alınması üzerine yapılan çalışmalar sonucu bahse konu adreste Fuhuşa Teşvik, Aracılık Veya Zorlama olayının meydana geldiği tespit edilmiştir. 

             K.Y.(27) isimli kadına müşteri ve yer temin ederek fuhuş yaptıran Ö.B.(19) ve bu şahsa günübirlik ev kiralayan D.Y.(30) isimli şahıs Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından 03/12/2019 günü yakalanarak gözaltına alınmış, Emniyet Müdürlüğünde tamamlanan işlemlerinin ardından 04/12/2019 günü adli makamlara sevk edilmişlerdir.

             Suç ve suçlularla mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir. 

             Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

İzmir'deki Orman Yangınında Şehit Olan Dozer Operatörü İbrahim Demir’e Veda Töreni

Konya Büyükşehir Belediyesi’nden Çeşme’deki Orman Yangınına Destek

Aksaray’da Uyuşturucu Suçundan Aranan Şahıs JASAT Tarafından Yakalandı

Aksaray’dan Türkiye Gündemine Bakış

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır’dan “İklim Kanunu”na Sert Eleştiri

TBMM'NİN EN ETKİLİ 30 MİLLETVEKİLİ

Aksaray Emniyetinden Suçüstü Operasyon: Hırsızlık Şüphelileri 24 Saatte Yakalandı

  • BIST 100

    10275,75%0,46
  • DOLAR

    39,84% 0,09
  • EURO

    46,95% 0,35
  • GRAM ALTIN

    4275,73% 0,39
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.