AKSARAY EMITT FUARINDA TANITILIYOR

AKSARAY EMITT FUARINDA TANITILIYOR

HABER 7.02.2024 16:29:00
AKSARAY EMITT FUARINDA TANITILIYOR

 

Dünyanın en büyük turizm fuarları arasında yer alan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı(EMİT) 27. kez ziyaretçilere kapılarını açtı.

Ülkemizde turizm sektörünün büyümesine ciddi katkılar sunan "Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı"nın (EMITT) açılışına Valimiz Sn. Mehmet Ali Kumbuzoğlu katıldı.

Türkiye’nin, Doğu Akdeniz’in ve Avrasya’nın en büyük fuarı olan 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı(EMİTT) 06 Şubat ile 09 Şubat 2024 tarihleri arasında İstanbul-Beylikdüzü TÜYAP Fuar alanında ziyaretçilere açıldı.
Aksaray’ın tarihi, turistik ve kültürel değerlerini en iyi şekilde tanıtmak için, Aksaray Valiliği koordinesinde fuar alanına Aksaray standı kuruldu.

EMITT Turizm Fuarında 11 bin yıllık geçmişe sahip olan Aksaray’ın öne çıkan kültür ve turizm değerleri tüm yönleri ile ziyaretçilere sunuldu. Aksaray standında tanıtıcı yayınlar, görsel ve panoramik sunumların yanında, yöresel ürünleri sergilendi. 
Aksaray standında ziyaretçilere coğrafi işaret belgeli Aksaray Tahinlisi, Ağaçören Cevizi, Eşmekaya Yoğurdu, İncelek Tatlısı gibi ürünlerimiz ikram edilirken, yöresel ürünler bölümünde Aksaray bulama helvası, meşhur tahinli pide, Aksaray sucuğu, ayçiçeği, kabak çekirdeği ile Aksaray'da üretilen peynir türleri, lokum ve pişmaniye ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Valimiz Sn. Mehmet Ali Kumbuzoğlu, EMITT Fuarı ile ilgili yaptığı değerlendirmede; “EMITT gibi büyük fuarların tanıtıma önemli bir katkısı olduğunu biliyoruz. Bugün bunun için şehrimizin tarihi ve kültürel zenginliğini anlatan bütün materyallerimizi fuara getirdik. Bugünden itibaren şehrimizi her yönüyle anlatıp tanıtacağız. Fuarın son gününe kadar stantlarımızda misafirlerimizi ağırlayacağız” dedi.
İstanbul Beylikdüzü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde  devam eden Emitt Fuarı 09 Şubat 2024 Cuma günü sona erecek.

Anahtar Kelimeler: AKSARAY EMITT FUARINDA TANITILIYOR

Aksaray’da Park Halindeki Otomobil Alev Alev Yandı

Türk Sağlık-Sen Aksaray Şube Başkanı Taner Kara, 18 Yıllık Sendikacılık Görevini Bırakıyor

Aksaray Üniversitesi ve Kırıkkale Üniversitesi iş birliğiyle bilim ve kalite buluşması gerçekleşti

Aksaray’da Tek Taraflı Trafik Kazası: 2 kişi yaralandı Yaralandı

Aksaray’da İki Otomobil Çarpıştı: 2 Yaralı

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK

Otomobil Yayaya Çarptı: Kayıp Şahıs Olduğu Ortaya Çıktı

  • BIST 100

    10922,86%-0,52
  • DOLAR

    42,43% 0,16
  • EURO

    48,91% -0,07
  • GRAM ALTIN

    5537,05% -0,30
  • Ç. ALTIN

    9229,23% -0,08

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.