Aksaray EAH Önünde Gönülleri Isıtan Çorba İkramı

Bir Kase Çorba, Bir Tebessüm, Binlerce Gönülde Isıtan Dayanışma!

HABER 6.02.2025 15:38:00
Aksaray EAH Önünde Gönülleri Isıtan Çorba İkramı

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi (EAH) önünde her gün binlerce vatandaşa sıcak çorba ikram ediliyor. Gönüllüler tarafından yürütülen bu anlamlı çalışma, hem soğuk havalarda içleri ısıtıyor hem de dayanışma ruhunu pekiştiriyor.

Bir tebessüm, bir kase çorba ve gönülden gelen bir selam ile başlayan bu hayırseverlik hareketi, ihtiyaç sahiplerine destek olmanın yanı sıra, hastane ziyaretçilerine de moral kaynağı oluyor. Sabahın erken saatlerinden itibaren kurulan çorba evi, Aksaraylı hemşehrilerimize ücretsiz olarak hizmet veriyor.

Çorba ikramı sırasında yapılan dualarla hastalara şifa dilekleri iletilirken, bu güzel dayanışma örneği herkese umut aşılıyor. Vatandaşlar, böylesine anlamlı bir çalışmanın şehirde var olmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, "Tarım Orman Şehrin Güvencesi" Programına Konuk oldu

Yorganların Altında Yakalandı! 24 Yıl Hapis Cezalı Şahıs Aksaray’da Yakalandı

Ortaköy’de Kasa Hırsızlığı Operasyonu: 3 Şüpheli Yakalandı, Suç Makinesi Zanlılar Tutuklandı

Aksaray’da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Yıl 3 Ay Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan Şahıs Tutuklandı

Tuz Gölü’nün bitki zenginliği Bilim Kafe’de ele alındı

AKSARAY’IN YATIRIMLARI MASAYA YATIRILDI

BAŞKAN AĞIR’DAN ASFALT ÇALIŞMALARINA YERİNDE İNCELEME

  • BIST 100

    10189,02%1,08
  • DOLAR

    39,77% -0,14
  • EURO

    47,05% 0,04
  • GRAM ALTIN

    4282,88% 0,17
  • Ç. ALTIN

    6823,45% -0,43

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.