Aksaray Deva Partisi İl Başkanı'Coşkuner Haber Merkezi Ziyareti

Aksaray Deva Partisi İl Başkanı

Aksaray Deva Partisi İl Başkanı Necati Coşkuner,den Haber merkezi ziyaret

 

 

Aksaray Deva Partisi İl Başkanı Necati Coşkuner, bugün Aksaray Olay Haber Ve Aksaray Kent Haber Merkezini ziyaret etti. Ziyaret sırasında Aksaray olay haber Sahibi Gazeteci Ayşe Alp, ve Aksaray Kent Haber sahibi Mahmut Şen ,ile bir araya gelen Başkan ,Coşkuner  hem parti politikalarını hem de yerel sorunları değerlendirdi.

Aksaray Deva Partisi İl Başkanı Coşkuner , ziyaretin amacını yerel medya ile ilişkileri güçlendirmek ve vatandaşların sorunlarını daha yakından takip edebilmek olarak açıkladı. “Medyanın halkın sesi olduğunu biliyoruz ve onların desteği ile daha etkili çözümler üretebiliriz,” dedi.

Ziyaret sırasında gündeme gelen başlıca konular arasında ekonomik kalkınma, eğitimde fırsat eşitliği ve çevre koruma projeleri yer aldı. Necati Coşkuner Deva Partisi'nin bu konularda gerçekleştirmeyi planladığı projeleri detaylı bir şekilde anlattı.

Haber merkezi ziyaret sırasında Haber Merkezini,nin sorularını yanıtlayan il başkanı Coşkuner, “Şehrimizdeki ekonomik durgunluğun farkındayız ve bu sorunu çözmek için kapsamlı planlarımız var. Eğitimde fırsat eşitliği ve çevre koruma ise önceliklerimiz arasında. Bu konularda somut adımlar atarak halkımıza daha iyi bir gelecek sunmayı hedefliyoruz,” ifadelerini kullandı.

İleriye Yönelik Planlar

Ziyaretin sonunda, Aksaray Deva Partisi İl Başkanı Necati Coşkuner bu tür ziyaretlerin devam edeceğini ve yerel medya ile işbirliğini güçlendirmek adına daha sık bir araya geleceklerini belirtti. “Vatandaşlarımızın sesi olan medya kuruluşları ile birlikte çalışarak, onların sorunlarını çözme yolunda önemli adımlar atacağız,” dedi.

Haber Merkezi Aksaray Olay Haber   Ve Aksaray Kent Haber imtiyaz Sahipleri , Aksaray Deva Partisi İl Başkanı Necati Coşkuner,e ziyaretinden dolayı teşekkür etti ve işbirliğinin devam edeceği mesajını verdi. Bu tür ziyaretlerin, şehirdeki sorunların çözümü ve halkın taleplerinin daha iyi anlaşılması adına önemli olduğunun altı çizildi.Haber Foto Haber Merkezi

 



  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,20
  • EURO

    37,98% 0,28
  • GRAM ALTIN

    2829,83% 0,98
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27

HABERLER

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.