AKSARAY BİLİM MERKEZİNE GÖNÜLLÜ GENÇLER ARIYORUZ

AKSARAY BİLİM MERKEZİNE GÖNÜLLÜ GENÇLER ARIYORUZ

HABER 5.11.2020 14:00:00
AKSARAY BİLİM MERKEZİNE GÖNÜLLÜ GENÇLER ARIYORUZ

Aksaray Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Aksaray Bilim Merkezi, gençlere büyük avantaj sağlıyor. Bilimin ve teknolojinin heyecanını yaşamak ve teknolojik gelişmeleri deneyimleme fırsatı yakalamak isteyen gençler, Aksaray Bilim Merkezi Gönüllülük Programına başvuruda bulanabiliyor.

Bilim ve teknolojiyi kullanarak uygulama ve deneysel etkinlikle yeni keşifler yapmaya olanak sağlayan Aksaray Bilim Merkezi, teknolojik gelişmeleri ilgi ile takip eden üniversiteli gençlere kapılarını açtı.

Aksaray Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünce Aksaray Belediyesi resmi sosyal medya hesaplarından Bilim Merkezindeki Gönüllülük Programı ile ilgili detaylar paylaşıldı. Üniversite öğrencilerine birçok imkânı beraberinde sunan Bilim Merkezinde laboratuvarlar ve atölyelerde bilim ve teknolojik çalışmalar yapılabilecek.  

Başvuruda bulunmak isteyenlerin forms.gle/QTcfUdRZ6FJb1yCq8 adresinden ilgili bölümleri doldurarak gönder butonuna tıklaması yeterli.

Belediye başkanı Evren Dinçer, bilime meraklı gençleri gönüllü olmaya devam etti. Bilim Merkezinde bilim ve teknoloji ile geleceğe yön verileceğini bildiren Başkan Dinçer, Bilim Merkezinin gençlere birçok imkân sunmaya hazır olduğunu belirtti.


Aksaray’da sağanak yağış

ÇOCUKLARIN MERAKLA BEKLEDİĞİ ÇOCUK EĞLENCE MERKEZİ ŞEKİLLENİYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MİSAFİRİ OLARAK KÜLLİYE’DE AĞIRLANACAK

AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.