AKSARAY BİLİM MERKEZİ'NDE EURO 2024 HEYECANI

BİLİM MERKEZİNE KURULAN DEV EKRANDA AKSARAYLI FUTBOLSEVERLER, MİLLİ GURURU VE HEYECANI BİRLİKTE YAŞADILAR

HABER 3.07.2024 13:41:00
AKSARAY BİLİM MERKEZİ

 


Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda son 16 turunda Türkiye ile Avusturya arasındaki maç, Aksaray Bilim Merkezi'nde muhteşem bir atmosferde takip edildi. Bilim merkezine kurulan dev ekranda bir araya gelen Aksaraylı futbolseverler, milli gururu ve heyecanı birlikte yaşadılar.

Türkiye Milli Takımı'nın Avusturya'ya karşı verdiği mücadele, Aksaray Bilim Merkezi'nde coşkuyla karşılandı. Dev ekranda her anı büyük bir heyecanla izleyen taraftarlar, takımın attığı her golle birlikte sevinç çığlıkları attılar. Maç boyunca süren yoğun tempo ve mücadele, Aksaraylıların futbol sevgisini bir kez daha ortaya koydu.

Maçın sonunda Türkiye'nin galibiyetiyle doruğa çıkan coşku, Aksaray Bilim Merkezi'nde unutulmaz anlara imza attı. Taraftarlar, milli gurur ve sevinç dolu bir atmosfer içinde bir araya gelerek, birlikte kutlama yaptılar. Sporun ve milli birlikteliğin önemini bir kez daha vurgulayan bu anlar, Aksaraylılar için unutulmaz bir deneyim oldu. Gelecek maçlar için de büyük bir heyecanla beklenen bu etkinlik, sporun birleştirici gücünü bir kez daha gösterdi.

Son 16 turunda Avusturya’yı eleyen Milli Takımımızın çeyrek finaldeki rakibi Hollanda oldu. Türkiye ve Hollanda arasında 6 Temmuz 2024 Cumartesi günü oynanacak çeyrek final müsabakası heyecanı, Aksaray Bilim Merkezinde Aksaraylı futbolseverleri bir kez daha bir araya getirecek.

Aksaray Bilim Merkezi'nde kurulan dev ekran karşısında taraftarlar, milli takımımızın başarısını canlı olarak takip edecekler. Futbol tutkunları, geçtiğimiz maçlarda olduğu gibi yine Aksaray Bilim Merkezindeki yerlerini alarak, takımlarını destekleyecekler. Sporun ve bilimin buluştuğu bu özel yer, milli gururun ve heyecanın bir arada yaşandığı bir platform olma özelliğini sürdürecek.


Anahtar Kelimeler: AKSARAY BİLİM MERKEZİ' HEYECANI

Hamidiye Mahallesi'nde Yangın Paniği

AKSARAY’DA 5,5 YILDA 2600 BAĞIMSIZ BİRİMİN YIKIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

LAVANTA BAHÇESİ, 25 TEMMUZA KADAR 12.00- 20.00 SAATLERİ ARASINDA ZİYARETE AÇIK OLACAK

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ'NDE ENGELLİ BİREYLER İÇİN ÖZEL ETKİNLİKLER DÜZENLENDİ VE MOBİL KUAFÖR HİZMETİ SUNULDU

AKSARAY BELEDİYESİ HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ TERCİH SÜRECİNDE DE ÖĞRENCİLERİN YANINDA

Şehit savcı Hakan Kılıç'ın adı Adliyedeki toplantı salonuna verildi

ŞEHİR TRAFİĞİNİ YENİDEN DÜZENLEMEK İÇİN TEKNOLOJİK ÇÖZÜMLER ÜRETİYORUZ

  • BIST 100

    10851,80%-0,19
  • DOLAR

    32,66% 0,32
  • EURO

    35,32% 0,42
  • GRAM ALTIN

    2506,45% 1,60
  • Ç. ALTIN

    3997,20% 0,87

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.