AKSARAY BİLİM FESTİVALİ İÇİN GÜN SAYIYOR

BAŞKAN DİNÇER; “ÜLKEMİZİN MEDARI İFTİHARI TEKNOLOJİ DEVLERİNİ BİLİM FESTİVALİNDE MİSAFİR EDECEĞİZ

HABER 22.05.2024 15:32:00
AKSARAY BİLİM FESTİVALİ İÇİN GÜN SAYIYOR

 

 

Her yaşa hitap eden yüzlerce bilimsel atölye, bilim gösterileri ve yeni teknoloji ürünlerinin sergileneceği bilim festivali için Aksaray gün sayıyor. Dev organizasyon bu yıl 7-8-9 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek.

Aksaray Belediyesi tarafından düzenlenen ve bu yıl 3’üncü kez kapılarını ziyaretçilere açacak olan festivalde Türkiye savunma sanayisinin ürettiği helikopter, zırhlı araçlar, füzeler başta olmak üzere yeni teknoloji ürünlerinin sergilerinin yanı sıra, kurulan sahnede ziyaretçilere eğlenceli vakit geçirme imkânı sunulacak.

Bilimi ulaşılmaz ve zor olmaktan çıkarıp, toplumun tüm kesimlerini bilimle buluşturmak amacıyla Aksaray Belediyesi tarafından düzenlenen Bilim Festivali hakkında Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer şu görüşlere yer verdi. “Bu yıl 3’ncüsünü düzenleyeceğimiz Bilim Festivali için hazırlıklarımız sürüyor. İnşallah bu yıl kapsamını daha da genişleteceğimiz festivalimizde ülkemizin medarı iftiharı olan hem savunma sanayindeki hamleler aynı zamanda diğer yerli ve milli teknolojik ilerlemeleri Aksaray’da insanımızla buluşturmak bizim içinde ayrı bir mutluluk.

Aksaray Bilim Festivali artık rüştünü ispat etmiş, bu alanda düzenlenen etkinlikler arasında önemli bir yer edinmiş bir festival haline geldi. Şimdiden hemşerilerimizi, Aksaray’da yaşayan ve il dışındaki vatandaşlarımızı Aksaray Bilim Merkezi’nde düzenleyeceğimiz festivalimize davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin teknoloji devlerini 3 gün boyunca Aksaray Bilim Merkezinde buluşturacak. Festivalde söyleşiler, sergiler, görsel şovlar ve farklı alanlarda çok sayıda atölye çalışmaları da yapılacak. Aksaray Bilim Festivali, bilimi sevdirmek, ülkemizin bilim ve teknoloji alanında yaptığı güzel çalışmaları duyurmak ve anlatmak amacıyla düzenleniyor.  


Anahtar Kelimeler: AKSARAY BİLİM FESTİVALİ SAYIYOR

BELEDİYE EKİPLERİ KURBAN BAYRAMI İÇİN TEDBİRLER ALDI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN KURBAN BAYRAMI MESAJI

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİNDE “GELECEĞİ YAZ” KURSLARI BAŞLIYOR

AKSARAY BELEDİYESİNDEN BAYRAMDA ÜCRETSİZ ULAŞIM

EMEKLİ DİNLENME EVİ BERBER SALONUNDA BAYRAM TRAŞI YOĞUNLUĞU

AKSARAY BELEDİYESİ KABRİSTANLIKLARDA BAYRAM HAZIRLIĞI BAŞLATTI

Dolu ve sağanak yağıştan etkilenen bölgelerde hasar tespit çalışmaları devam ediyor

  • BIST 100

    10471,32%0,76
  • DOLAR

    32,75% 1,53
  • EURO

    35,02% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2458,98% 2,86
  • Ç. ALTIN

    3891,52% 0,75

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.