AKSARAY BELEDİYESPOR BAYAN HENTBOL TAKIMI, ÇANKAYA’DAN GALİP DÖNDÜ

HABER 17.02.2020 14:01:00
AKSARAY BELEDİYESPOR BAYAN HENTBOL TAKIMI, ÇANKAYA’DAN GALİP DÖNDÜ


Aksaray Belediyespor Bayan Hentbol takımı ligin 15. Haftasında konuk olduğu Ankara temsilcisi Çankaya Eğitim Gençlik Spor Kulübünü 32 - 15 mağlup ederek kendi liginde önemli bir başarı elde etti.

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) bayan hentbol 1. Lig 15. Haftasında Aksaray Belediyespor Bayan Hentbol takımı deplasman maçında Çankaya Eğitim Gençlik Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi. 
  
Maç boyunca iyi bir oyun sergileyen Bayan Hentbol Takımımız, üstünlüğünü maç boyunca korudu. Karşılaşma Aksaray Belediyespor’un 32 - 15 üstünlüğü ile sona erdi.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, alınan galibiyetten sonra takım oyuncularını ve teknik heyeti tebrik etti.

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN UYARI SOĞUĞA KARŞI İZOLE EDİLMEYEN SU SAYAÇLARI DONABİLİR

Drift Yapan Sürücüler Sivil Trafik Polislerine Yakalandı

kaçakcılara geçit yok

Alparslan Türkeş Bulvarı’nda Motosiklet Kazası: 2 Genç Yaralandı

Otomobil ile motosiklet çarpıştı 1 yaralı

AKSARAY, UNESCO ÖĞRENEN ŞEHİRLER AĞI’NA TÜRKİYE’DEN KABUL EDİLEN İKİ ŞEHİRDEN BİRİ OLDU

Aksaray’da Aile İçi Tartışma Kanlı Bitti: 1 Kişi Ağır Yaralı

  • BIST 100

    14029,89%0,01
  • DOLAR

    42,95% 0,08
  • EURO

    50,53% 0,03
  • GRAM ALTIN

    5959,25% 0,12
  • Ç. ALTIN

    9931,63% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.