AKSARAY BELEDİYESİNİN ÜCRETSİZ EKPSS KURSU BAŞLIYOR

AKSARAY BELEDİYESİNİN ÜCRETSİZ EKPSS KURSU BAŞLIYOR

HABER 18.11.2023 20:08:00
AKSARAY BELEDİYESİNİN ÜCRETSİZ EKPSS KURSU BAŞLIYOR

 

Aksaray Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi aracılığı ile ücretsiz olarak Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) kursu düzenliyor. Haftada iki gün gerçekleşecek kurs eğitimleri için kurs kayıtları devam ediyor. Eğitimlerin ise bu haftan itibaren başlayacağı bildirildi.

Aksaray Belediyesi daha önce de engelli bireyler için düzenlediği ücretsiz EKPSS kurslarını bu yılda düzenliyor. Engellilerin sosyal yaşama katılımlarını sağlamak için hazırlanan eğitim programı ortaöğretim, önlisans ve lisans düzeyini kapsıyor.

Engelli vatandaşların kamuda istihdamını sağladığı Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) kursunda kayıt süreci devam ediyor. Kurslara farklı engel gruplarından bireyler katılabiliyor.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray Belediyesinin engelli öğrencilere ve ailelere rehberlik hizmeti sunmaya ve eğitim süreçlerinde onlara her konuda destek vermeye hazır olduğunu belirtti. Belediye Başkanı Dinçer, öğrencilerin başarıya ulaşması noktasında hazırlanan kurs eğitim programlarında alanında uzman öğreticilerin, kurs programına dahil edildiğini ve kursiyerlere genel kültür ve genel yetenek konularında eğitim verildiğini açıkladı.

EKPSS kursuna katılmak isteyenlerin Piri Mehmet Çarşısında yer alan Aksaray Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezine müracaatta bulunabilecekleri bildirildi.  


BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MİSAFİRİ OLARAK KÜLLİYE’DE AĞIRLANACAK

AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

  • BIST 100

    10101,57%0,19
  • DOLAR

    32,38% -0,13
  • EURO

    34,76% -0,11
  • GRAM ALTIN

    2410,35% -1,00
  • Ç. ALTIN

    3868,40% -0,99

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.