AKSARAY BELEDİYESİ’NİN EVDE TEMİZLİK VE BAKIM HİZMETLERİ PANDEMİ SÜRECİNDE TİTİZLİKLE SÜRDÜRÜLÜYOR

Aksaray Belediyesi, “Evde Temizlik ve Bakım Hizmeti” projesi kapsamında yaşlı, engelli, kimsesiz ve bakıma muhtaç vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet veriyor.

HABER 23.09.2020 14:27:00
AKSARAY BELEDİYESİ’NİN EVDE TEMİZLİK VE BAKIM HİZMETLERİ PANDEMİ SÜRECİNDE TİTİZLİKLE SÜRDÜRÜLÜYOR

Pandemi süreci nedeniyle daha dikkatli şekilde sürdürülen “Evde Temizlik ve Bakım Hizmeti’’ projesi ile yaşlı, engelli, kimsesiz ve bakıma muhtaç aileler ziyaret edilerek istek ve talepleri Belediye ekiplerince karşılanıyor.

Son yılların en büyük küresel sağlık sorunu olan Covid19 salgını ile mücadele edildiği pandemi sürecinde Aksaray Belediyesi’nin vermiş olduğu bu hizmet ile yaşlı, engelli, kimsesiz ve bakıma muhtaç vatandaşların salgından etkilenmemesi hedefleniyor.

“Evde Temizlik ve Bakım Hizmeti’’ projesi kapsamında şehir merkezinde ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen 86 ailenin evlerine düzenli olarak 20 günde bir gidiyor. Evlerde başta ev içi temizlik olmak üzere, halı yıkama, cam silme, toz alma, mutfak temizliği gibi detaylı ev temizliği yapıyor. Vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamayı asıl amaç edinen Aksaray Belediyesi ekipleri ailenin ihtiyaç durumuna göre alışverişini yapıyor ve sağlık problemi olan hastalar varsa bu hastaların durumlarını ilgili Sağlık İl Müdürlüğü ekiplerine bildiriliyor.

Aksaray Belediyesinin sosyal belediyecilik anlayışını en güzel şekilde yansıttığı “Evde Temizlik ve Bakım Hizmeti’’ projesi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Evren Dinçer yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’ Sosyal belediyecilik ilkesi gereği; kimsesiz ve yaşlı insanlarımızı yalnız bırakmıyoruz. Evde bakım ve temizlik hizmeti vermek için ziyaret ettiğimiz vatandaşlarımızla, aileleri kadar yakın olmaya çalışıyoruz. Yaşanılan salgın sürecinden onların olumsuz yönde etkilenmemesi için hizmetlerimiz devam ettireceğiz.’’ Dedi.


Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Öğretmenlerle İftarda Buluştu

Validen gençlere hodri meydan 'Çaylar demli olsun, sohbet koyu olacak

AKSARAY BİLİR, EVREN BAŞKAN SÖZ VERİRSE YAPAR

5 BİN ÖĞRENCİYİ HAYAL ETTİĞİ BAŞARIYA KAVUŞTURAN AKSARAY BELEDİYESİ, AYT VE TYT KURSLARINA DEVAM EDİYOR

31 MART GERÇEK BELEDİYECİLİĞİN MİLADI OLACAK

AKSARAY BELEDİYESİ GÜNLÜK 25 TON ATIĞI GERİ DÖNÜŞTÜREREK ÜLKE EKONOMİSİNE KATMA DEĞER SAĞLIYOR

  • BIST 100

    9073,5%-0,07
  • DOLAR

    32,36% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2324,75% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.