Aksaray Belediyesi'nin Evde Temizlik ve Bakım Hizmeti Büyük Beğeni Topluyor

Başkan Dinçer: “Belediyemizin Tek Önceliği Halkımıza Hizmettir”

AKSARAY HABER 28.08.2024 16:10:00
Aksaray Belediyesi

ksaray Belediyesi, engelli, yaşlı ve kronik sağlık sorunları yaşayan vatandaşlar için sunduğu evde temizlik hizmetiyle büyük takdir topluyor. Sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirilen bu hizmet, vatandaşların yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor.

Evde Temizlik Hizmeti Gönüllere Dokunuyor

Belediye ekipleri, önceden randevu alınan evlere giderek camları silmek, mutfak ve banyoları yıkamak, yerleri ve koltukları temizlemek gibi kapsamlı bir temizlik işlemi gerçekleştiriyor. Tüm temizlik malzemeleri belediye tarafından temin ediliyor ve ekipler, birkaç saat içinde evi tertemiz hale getiriyor. Özellikle 65 yaş ve üzeri sosyal izolasyona maruz kalan veya engelli vatandaşlar bu hizmetten ücretsiz olarak yararlanabiliyor.

Başkan Dinçer'den Sosyal Belediyecilik Vurgusu

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, evde temizlik hizmetinin vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladığını belirterek, “Belediye, halkı için vardır, halkın ihtiyaçları için vardır. Sosyal Belediyecilik, ihtiyacı olanın yanında olmayı, dost eli uzatmayı gerektirir. Biz bu anlayışla vatandaşlarımızın her anlamda yanında olmaya çaba gösteriyoruz” dedi.

Dinçer, belediyenin yalnızca temizlik hizmeti sunmakla kalmayıp, rahatsızlığı nedeniyle evinden çıkamayan vatandaşlara kişisel bakım hizmeti de verdiklerini ifade etti. Başkan, “İhtiyacı olan her vatandaşımızın yanındayız” diyerek, sosyal hizmetlerin önemine dikkat çekti.

Vatandaşlara Hem Temizlik Hem Moral Desteği

Belediye ekipleri, temizlik yaptıkları evlerde vatandaşlarla yakından ilgilenerek, onların yalnızlıklarını unutturmayı amaçlıyor. Ekipler, sohbet ederek güzel bir gün geçirmelerine katkıda bulunuyor ve böylece hem fiziksel hem de duygusal destek sağlıyor.

Aksaray Belediyesi’nin bu örnek hizmeti, sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden biri olarak takdir topluyor.

 

 

 


Aksaray’da 19 Eylül Gaziler Günü Coşkuyla Kutlandı

Aksaray Belediyesi Çocuk Eğlence Merkezi Coşkuyla Açıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Fatma Betül Sayan’ın Aksaray Ziyaretinde İlçeler İçin Yeni Projeler Masaya Yatırıldı

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer'den Gaziler Günü Kutlama Mesajı

BAŞKAN DİNÇER’DEN YENİ DÖNEM ÖNCESİ NEZAKET ZİYARETİ

Aksaray’da Kadınlardan AKMEK ve Kadın Aktivite Merkezlerine Yoğun İlgi; Yeni Kayıt Dönemi Başladı

AKSARAY BAROSU AVUKATLARI SOSYAL FAALİYETLER KAPSAMINDA DÜZENLEDİĞİESKİŞEHİR GEZİSİNDE BİR ARAYA GELDİ

  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,20
  • EURO

    37,98% 0,28
  • GRAM ALTIN

    2829,83% 0,98
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.