AKSARAY BELEDİYESİ’NİN EN BEĞENİLEN PROJELERİ VATANDAŞLARA SORULDU

50 METRELİK YENİ BULVAR YOLU, ÇORBA EVLERİ, KİTAP KONAKLARI, KENTSEL DÖNÜŞÜM VATANDAŞLARDAN EN ÇOK ÖVGÜ ALAN PROJELER OLDU

HABER 3.11.2023 12:37:00
AKSARAY BELEDİYESİ’NİN EN BEĞENİLEN PROJELERİ VATANDAŞLARA SORULDU

Yenilikçi projelerle insan odaklı belediyecilik hizmetlerini Aksaray’da yaygınlaştıran Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in 4,5 yılda hayata geçirdiği projeleri vatandaşlara soruldu.

Şehir merkezinde yapılan röportajda vatandaşlar Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in 50 Metrelik Yeni Bulvar Yolu, Çorba Evleri, Kitap Konakları ve Kentsel Dönüşüm projeleri vatandaşlardan büyük beğeni topladı.

Toplumun her kesiminden vatandaşa yönelik projeleri hayata geçiren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in 50 metrelik yeni bulvar yolu projesine sanayi esnafları ve organize sanayi bölgesi çalışanlarından övgüler gelirken Kitap Konaklarını ise özellikler öğretmenler ve gençler severek kullandıklarını ifade ettiler.

Türkiye’de örnek sosyal belediyecilik hizmetleri ile adından söz ettiren Aksaray Belediyesi şehrin 4 farklı noktasında hizmet verdiği çorba evleri de vatandaşların dikkatini çeken bir hizmet oldu. Vatandaşlar çorba evleri ile ilgili yaptıkları açıklamalarda sabahın erken saatlerinde Belediyenin ilk sosyal hizmeti ile karşılaştıklarını söylerdiler.

Şehrin en kapsamlı Kentsel Dönüşüm projesi olan Hamidiye Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi başladığı günden itibaren şehir genelinde büyük bir yankı uyandırmıştı. Şehrin kalbi konumundaki Hamidiye Mahallesi’nde devam eden kentsel dönüşüm projesi de vatandaşlardan tam not aldı.

Röportaja katılan Vatandaşlar Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in projelerini beğenerek takip ettiklerini söylediler. Vatandaşlar Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e teşekkür ederek başarılar dilediler. 
 


BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MİSAFİRİ OLARAK KÜLLİYE’DE AĞIRLANACAK

AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

  • BIST 100

    10101,57%0,19
  • DOLAR

    32,38% -0,13
  • EURO

    34,76% -0,11
  • GRAM ALTIN

    2410,35% -1,00
  • Ç. ALTIN

    3868,40% -0,99

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.