AKSARAY BELEDİYESİNDEN RAMAZAN BAYRAMI TEDBİRLERİ

BELEDİYE BAŞKANI DİNÇER, “BAYRAMDA BELEDİYE HİZMETLERİ KESİNTİSİZ SÜRECEK”

HABER 5.04.2024 17:28:00
AKSARAY BELEDİYESİNDEN RAMAZAN BAYRAMI TEDBİRLERİ

 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Ramazan Bayramı süresince belediye hizmetlerinin kesintisiz devam edeceğini bildirdi.

Aksaray Belediyesi Ramazan Bayramı hazırlıklarına başladı. Şehirdeki mezarlıklarda temizlik çalışmaları devam ederken Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, temel gıda ve ihtiyaç ürünlerine yönelik rutin olarak yaptığı etiket ve kasa fiyat denetimini bayram öncesinde sıkılaştırdı.

Aksaray Belediyesi halkın sağlığı ve tüketici haklarını korumak için alışveriş merkezleri, marketler başta olmak üzere bayram şekeri, çikolata ve şekerleme satan işletmelere yönetim denetim uygulaması başlattı.

Aksaray Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen denetimlerde ürünlerin etiket ile kasa fiyatları karşılaştırıldı. Denetimde işletmelerdeki üretim alanlarını ve hijyen şartlarını kontrol edilirken paketli gıdaların son tüketim tarihleri ve etiket bilgileri incelendi. Kuralları ihlal ettiği tespit edilen işletmeler hakkında idari ve yaptırım kararları alındı.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, vatandaşların bayramı huzur ve güven içinde geçirmeleri için Aksaray Belediyesi olarak gerekli tedbirlerin alındığını bildirdi. Bayramda belediye hizmetlerinin kesintiye uğramayacağını açıklayan Başkan Dinçer, bayram süresi boyunca temizlik, su arıza, cenaze ve ulaşım hizmetlerinin süreceğini aktardı. Diğer yandan Aksaray Belediyesi 444 55 68 numaralı Çağrı Merkezi, Ramazan Bayramı boyunca 7/24 esasına göre vatandaşlardan gelen istek ve talepleri çözüme kavuşturacak. 


CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MİSAFİRİ OLARAK KÜLLİYE’DE AĞIRLANACAK

AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

  • BIST 100

    10082,77%1,69
  • DOLAR

    32,38% -0,16
  • EURO

    34,77% 0,11
  • GRAM ALTIN

    2435,84% -0,11
  • Ç. ALTIN

    3907,21% -1,74

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.