AKSARAY BELEDİYESİ'NDEN ÖDÜLLÜ "AKSARAY EVİNDE " YARIŞMASI

HABER 25.03.2020 12:20:00
AKSARAY BELEDİYESİ

Aksaray Belediyesi'nden, yeni tip koronavirüs Kovid-19) salgınına karşı  başlatılan "Evde kal Türkiye" çağrısına ödüllü destek. 
Aksaraylılar,  Koronavirüs ile mücadele kapsamında evlerinde kalan vatandaşlar için düzenlenecek "Aksaray Evinde" adlı yarışmayla, her gün evdeki en güzel anlarını paylaşacaklar ve sürpriz hediyeler kazanacaklar.
Aksaray  Belediyesi, Koronavirüs ile mücadele kapsamında, evlerinden çıkmayan vatandaşlar  için "Aksaray Evinde " adlı bir yarışma başlatıyor. Yarışmayla, ailece evde geçirilen güzel ve verimli zamanlar her gün Aksaray Belediyesi tarafından oluşturulan  jüri tarafından değerlendirilecek yarışmalarla sürpriz hediyeler kazanılacak.
Oluşturulan “AksarayEvinde”  heşteki   ile yarışmacıların kendi  Facebook, Twitter ve Instagram hesapları üzerinden  paylaştıkları  fotoğraf ve videolar jüri tarafından seçilerek gün sonunda   saat 17:00’de çekiliş gerçekleştirilecek. Çekilişte  kuradan ismi çıkan beş şanslı  isim  sürpriz hediyeler kazanacaklar.
Sonuçlar saat 20.00'da 
Yarışmaya katılmak için Aksaray  Belediyesi sosyal medya hesabının takip edilmesi gerekiyor. 
Her akşam saat 17.00'da çekilecek hediye çekilişinin sonuçları saat 20.00'da, Aksaray  Belediyesi  sosyal medya hesaplarından  açıklanacak. Hediyeler, yarışmayı kazananların ev adreslerine veya  kendilerine ulaştırılacak.  "Aksaray Evinde" yarışması Sağlık Bakanlığı'ndan  gelecek ikinci bir karara kadar devam edecek olup vatandaşların fotoğraf ve video paylaşımları  izne  tabi tutulmayacaktır.


AKSARAY BELEDİYESİNDEN 23 NİSAN’A ÖZEL ÇOCUK ŞENLİĞİ

ATSO ÜYELERİ TÜYAP’TA YAPI FUARINA KATILDI

BAŞKAN DİNÇER, KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA BIRAKTI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

23 NİSAN BAĞIMSIZLIK İDEALİNİN MİHENK TAŞIDIR

AKSARAY TİCARET MERKEZİNE KAVUŞUYOR

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Kapadokya’nın girişinde dünyaca ünlü Ihlara Vadisi'nde doğa yürüyüşü yapıldı

  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,52% -0,08
  • EURO

    34,78% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2418,54% -0,46
  • Ç. ALTIN

    3987,48% -0,76

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.