Aksaray Belediyesi'nden Maliye ve SGK'ya Tarihi Borç Sıfırlama

Aksaray Belediyesi, Maliye ve Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) olan tüm borçlarını sıfırlayarak, tarihi bir başarıya imza attı. Belediye yetkililerinden yapılan açıklamaya göre, belediyenin bu iki kuruma borcu artık sıfır (0)

25.07.2024 23:10:00
Aksaray Belediyesi

Türk Lirası.

Belediye Başkanı, Dr.Evren Dinçer bu başarıyı, mali disiplin ve doğru bütçe yönetimi sayesinde elde ettiklerini belirtti. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Belediyemizin mali yapısını güçlendirmek ve halkımıza daha iyi hizmet verebilmek adına yaptığımız çalışmaların meyvesini almanın gururunu yaşıyoruz. SGK ve Maliye'ye olan borçlarımızı sıfırlayarak, belediyemizin geleceğini daha sağlam temellere oturttuk. Bu başarıda emeği geçen tüm çalışanlarımıza teşekkür ederim."

Bu gelişme, Aksaray halkı arasında büyük bir memnuniyetle karşılandı. Şeffaf ve etkin bir mali yönetim anlayışının sonucunda elde edilen bu başarının, diğer belediyelere de örnek teşkil etmesi bekleniyor.

Aksaray Belediyesi'nin mali durumundaki bu olumlu gelişme, belediyenin gelecekteki projeleri için de önemli bir kaynak oluşturacak. Başkan, şehirdeki altyapı, sosyal hizmetler ve çevre projelerine daha fazla yatırım yapılacağının müjdesini verdi.

MİLLETVEKİLİ ALTINSOY’DAN POLİS HAFTASI KUTLAMA MESAJI

Aksaray'da Uyuşturucu Operasyonu: 4 Şüpheli Tutuklandı

Kişisel veri güvenliğine ve dijital mahremiyete önem verilmeli

AKSARAY BELEDİYESİ’NİN ÇEVRE DOSTU KAMPANYASI İLE BİR AYDA 2. 335 KİLOGRAM ATIK YAĞ TOPLANDI

MEDAŞ BİNASI ALTI YENİ PROJE İLE 2 KATLI OTOPARK OLACAK

AKSARAY BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİNDEN 10 NİSAN POLİS GÜNÜNE ANLAMLI SÜRPRİZ

AKSARAY'DA NİSAN AYINDA KAR SÜRPRİZİ

  • BIST 100

    9499,15%2,41
  • DOLAR

    37,94% -0,11
  • EURO

    42,07% 1,09
  • GRAM ALTIN

    3802,10% 0,99
  • Ç. ALTIN

    6213,01% 0,83

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.