Aksaray Belediyesi'nden Maliye ve SGK'ya Tarihi Borç Sıfırlama

Aksaray Belediyesi, Maliye ve Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) olan tüm borçlarını sıfırlayarak, tarihi bir başarıya imza attı. Belediye yetkililerinden yapılan açıklamaya göre, belediyenin bu iki kuruma borcu artık sıfır (0)

25.07.2024 23:10:00
Aksaray Belediyesi

Türk Lirası.

Belediye Başkanı, Dr.Evren Dinçer bu başarıyı, mali disiplin ve doğru bütçe yönetimi sayesinde elde ettiklerini belirtti. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Belediyemizin mali yapısını güçlendirmek ve halkımıza daha iyi hizmet verebilmek adına yaptığımız çalışmaların meyvesini almanın gururunu yaşıyoruz. SGK ve Maliye'ye olan borçlarımızı sıfırlayarak, belediyemizin geleceğini daha sağlam temellere oturttuk. Bu başarıda emeği geçen tüm çalışanlarımıza teşekkür ederim."

Bu gelişme, Aksaray halkı arasında büyük bir memnuniyetle karşılandı. Şeffaf ve etkin bir mali yönetim anlayışının sonucunda elde edilen bu başarının, diğer belediyelere de örnek teşkil etmesi bekleniyor.

Aksaray Belediyesi'nin mali durumundaki bu olumlu gelişme, belediyenin gelecekteki projeleri için de önemli bir kaynak oluşturacak. Başkan, şehirdeki altyapı, sosyal hizmetler ve çevre projelerine daha fazla yatırım yapılacağının müjdesini verdi.


Aksaray'da Eski Sanayi Sitesinde Yıkım Çalışmaları Yüzde 90 Tamamlandı

AK Parti Aksaray Heyeti Ankara'da Yoğun Temaslarda Bulundu

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı'ndan Başarılı Operasyon: 19 Yıl 2 Ay Hapis Cezası Olan Şahıs Yakalandı

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER DENEYİM PAYLAŞIM TOPLANTISINA KATILDI

10.TEKSTİL ZİRVESİ VE İNSAN KAYNAKLARI PLATFORMU TOPLANTISI

Aksaray Belediyesi Trafik Güvenliği İçin Sahada

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı Uyuşturucu Operasyonunda Başarılı Sonuç Elde Etti

  • BIST 100

    9771,16%-1,67
  • DOLAR

    33,97% 0,11
  • EURO

    37,62% -0,39
  • GRAM ALTIN

    2725,00% -0,77
  • Ç. ALTIN

    4472,67% 0,18

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.