AKSARAY BELEDİYESİNDEN EĞİTİME TAM DESTEK

AKSARAY BELEDİYESİNDEN EĞİTİME TAM DESTEK

HABER 13.01.2021 15:35:00
AKSARAY BELEDİYESİNDEN EĞİTİME TAM DESTEK


BAŞKAN DİNÇER ‘’DESTEĞİMİZLE GENÇLERİMİZ HAYAL ETTİKLERİ BAŞARIYA ULAŞACAKLAR’’
 
Aksaray Belediyesi, başarı hayali kuran gençlerin sınavlara daha iyi hazırlanabilmeleri için sınavlara hazırlık kurslarına tekrar başlıyor. 
Aksaray Belediyesi tarafından düzenlenen sınava hazırlık kurslarında 7. Sınıf ve 8. Sınıf öğrencileri için LGS, 11. 12. Sınıflar ve mezun gruplar için ise TYT ve AYT sınavlarına yönelik eğitimler verilecek.
Geçtiğimiz eğitim öğretim döneminde başlatılan eğitimleri pandemi süreci nedeniyle durdurmak zorunda kalan Aksaray Belediyesi yeni eğitim öğretim döneminde gençlerin sınavlara en güzel şekilde hazırlanmaları için kurs başvurularının başladığını duyurdu.
Ücretsiz olarak verilecek olan kurstan yararlanmak isteyen öğrenciler Aksaray Belediyesine Bağlı Kültür İşleri Müdürlüğüne şahsen başvuru yapacaklar. Her branşta verilecek yüz yüze eğitimlerden yararlanmak isteyen öğrenciler 29 Ocak 2021 tarihine kadar başvuru yapması gerekiyor. 
Aksaray Belediyesi tarafından ücretsiz olarak verilecek olan kurslarla ilgi açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Evren Dinçer; ‘’Şehrimizde başarılı olmayı hayal eden gençlerimize destek olmak için Belediye olarak kurslarımızı açıyoruz. Alanında uzman eğitimcilerimizin rehberliğinde sınavlara hazırlanan öğrencilerimiz hayal ettikleri başarıyı elde edeceklerdir. Belediyemiz bünyesinde açılan kurslar ile şehrimizde öğrencilerimiz eğitimde fırsat eşitliği elde edecek. Bu kurslarda verilecek eğitimden genç kardeşlerimizin azami derece faydalanmalarını temenni ediyorum.’’ Dedi.


BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

23 NİSAN BAĞIMSIZLIK İDEALİNİN MİHENK TAŞIDIR

AKSARAY TİCARET MERKEZİNE KAVUŞUYOR

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Kapadokya’nın girişinde dünyaca ünlü Ihlara Vadisi'nde doğa yürüyüşü yapıldı

MACERA PARK ÇOK YAKINDA YENİ SEZONA MERHABA DİYECEK

AKSARAY BELEDİYESİ SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

AKSARAY BELEDİYESİ, GELECEĞİN TEMİNATI OLAN ÇOCUKLARIN GÖNÜLLERİNCE EĞLENMESİNİ SAĞLAYACAK

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,59% 0,31
  • EURO

    34,76% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2415,58% -0,69
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.