AKSARAY BELEDİYESİ'NDEN DEPREMDE KAYBETTİĞİMİZ VATANDAŞLARIMIZ İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF VE DUA PROGRAMI

TARİHİ ULU CAMİDE CUMA VAKTİ ÖNCESİ ELLER SEMAYA DEPREMZEDE KARDEŞLERİMİZ İÇİN KALKIYOR

HABER 23.02.2023 15:38:00
AKSARAY BELEDİYESİ


Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, asrın felaketi olarak adlandırılan depremin ardından hayatını kaybeden vatandaşlar için düzenlenecek Mevlid-i Şerif ve dua programına tüm vatandaşları davet etti.

Asrın felaketi olarak isimlendirilen depremin ardından bütün imkânlarını seferber ederek yaraların en kısa sürede sarılması için çalışmalar gerçekleştiren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, depremde hayatını kaybedenler için Aksaray İl Müftülüğü ve Aksaray Belediyesi Mevlid-i Şerif ve Dua programı düzenliyor. Depremzedeleri yalnız bırakmamak için tüm imkanlarını seferber eden Aksaray Belediyesi 24 Şubat Cuma günü saat 12.30’da Ulu Cami’de program düzenleyecek.

Program kapsamında depremde hayatını kaybedenler için Kur-an’ı Kerim tilavetinin yanı sıra Mevlid-i Şerif okumaları gerçekleşecek ve dualar edilecek. Aksaray Belediyesi’nin de çeşitli ikramlarda bulunacağı Mevlid-i Şerif programı ile yakınlarını depremde kaybeden vatandaşlar için moral olması bekleniyor.

Aksaray Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenecek bu anlamlı programa tüm vatandaşları davet eden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, deprem bölgesindeki yaraların ancak birlik ve beraberlik içerisinde sarılabileceğini söyledi. Başkan Dinçer programa ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Ülkemizi yasa boğan büyük depremin ardından hayatını kaybeden vatandaşlarımız için Mevlid-i Şerif ve Dua programı düzenliyoruz. Depremin toplumumuzda açtığı derin üzüntüleri hep birlikte gidermek için çalışıyoruz. Belediyemize bağlı ekiplerimiz deprem bölgesinde enkaz kaldırma, temizlik, yemek dağıtımı ve hasar tespit çalışmaları yapıyor. Şehrimize gelen misafirlerimizin ihtiyaçlarının karşılanması için sosyal market ve sosyal mağaza gibi tesislerimizin kapılarını sonuna kadar açtık. KYK’da barınma ihtiyacı karşılanan vatandaşlarımızın talepleri üzerine her türlü ihtiyaçlarını karşılamak için çalışıyoruz. Düzenleyeceğimiz Mevlid-i Şerif ve Dua programına tüm vatandaşlarımız davetlidir.’’ Dedi. 

Aksaray'da otomobil ile motorsiklet kazasında 2 kişi yaralandı

AKMİB’ten Destek: Aksarayspor Mardin Deplasmanında Yalnız Değil!

ASÜ’de Spor Şenlikleri coşkusu voleybol müsabakasıyla başladı

ASÜ’nün 20. yılında “Ordan Bi Şeyler” ekibi unutulmaz bir gösteri sundu

Kandilli Rasathanesi, 115 Yıllık İklim Arşivini Yapay Zeka ile Geleceğe Taşıyor

ASÜ mezunu milli güreşçi Rıza Kayaalp öğrencilerle buluştu

Aksaray’da Ticari Araç ile Motorsiklet Çarpıştı: 2 Yaralı

  • BIST 100

    15807,88%-0,41
  • DOLAR

    44,37% 0,19
  • EURO

    51,18% -0,07
  • GRAM ALTIN

    6417,41% 2,74
  • Ç. ALTIN

    10535,37% -0,74

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.