Aksaray Belediyesi’nden Çiftçilere Destek: Aksaray Karpuzu Tanıtımıyla Öne Çıkıyor

Aksaray, tarım sektöründe önemli adımlar atıyor. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, şehrin tarımsal üretimdeki başarısına dikkat çekerek, Aksaray’ın Türkiye tarımında önemli bir yere sahip olduğunu belirtti. Aksaray, yonca, ayçiçe

AKSARAY HABER 28.08.2024 16:36:00
Aksaray Belediyesi’nden Çiftçilere Destek: Aksaray Karpuzu Tanıtımıyla Öne Çıkıyor

Son yıllarda, Aksaray’daki üreticiler, tarımsal çeşitliliği artırmak amacıyla karpuz ekimine yöneldi ve bu alan genişlemeye başladı. Belediye, bu gelişimi desteklemek ve Aksaray karpuzunun kalitesini tanıtmak amacıyla çeşitli girişimlerde bulunuyor.

Aksaray Belediyesi, karpuz üreticilerini desteklemek ve bu ürünü teşvik etmek için önemli bir tanıtım hamlesi gerçekleştirdi. E-90 Karayolu Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Kontrol Merkezinde düzenlenen etkinlikte, belediye ekipleri yolculara ve araç sürücülerine ücretsiz karpuz ikramında bulundu. Bu etkinlik, Aksaray karpuzunun kalitesinin geniş kitlelere duyurulmasını amaçladı.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray karpuzunun doğal, hormonsuz ve lezzetli olduğunu vurgulayarak, “Tarımsal ürün çeşitliliğimize karpuzu da dahil etmek istiyoruz. Şehrimizde yetişen karpuzların kendine has kokusu ve aroması var. Ekim alanı her yıl artıyor ve bu, üreticilerimiz için büyük bir fırsat,” dedi.

Aksaray Belediyesi’nin bu tür destek ve tanıtım faaliyetleri, yerel üreticilerin teşvik edilmesine ve Aksaray’ın tarımsal çeşitliliğinin artırılmasına katkıda bulunuyor.


Aksaray’da 19 Eylül Gaziler Günü Coşkuyla Kutlandı

Aksaray Belediyesi Çocuk Eğlence Merkezi Coşkuyla Açıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Fatma Betül Sayan’ın Aksaray Ziyaretinde İlçeler İçin Yeni Projeler Masaya Yatırıldı

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer'den Gaziler Günü Kutlama Mesajı

BAŞKAN DİNÇER’DEN YENİ DÖNEM ÖNCESİ NEZAKET ZİYARETİ

Aksaray’da Kadınlardan AKMEK ve Kadın Aktivite Merkezlerine Yoğun İlgi; Yeni Kayıt Dönemi Başladı

AKSARAY BAROSU AVUKATLARI SOSYAL FAALİYETLER KAPSAMINDA DÜZENLEDİĞİESKİŞEHİR GEZİSİNDE BİR ARAYA GELDİ

  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,20
  • EURO

    37,98% 0,28
  • GRAM ALTIN

    2829,83% 0,98
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.