Aksaray Belediyesi’nden 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Ücretsiz Ulaşım

Aksaray Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla belediyeye ait toplu taşıma araçlarının ücretsiz hizmet vereceğini duyurdu.

29.08.2024 13:16:00
Aksaray Belediyesi’nden 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Ücretsiz Ulaşım

Türk tarihinin en önemli dönüm noktalarından biri olarak her yıl coşkuyla kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı için Aksaray genelinde hazırlıklar tamamlandı.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın Aksaray’da da coşku ile kutlanacağını belirterek, "Bu müstesna zafer, milletimizin bağımsızlık mücadelesindeki kararlılığını tüm dünyaya ilan ettiği bir dönüm noktasıdır. 102 yıl önce ecdadımızın canları pahasına bize emanet ettiği bu vatanı anmak ve bu gururu hep birlikte yaşamak boynumuzun borcudur," dedi.

Başkan Dinçer, Zafer Bayramı’nda düzenlenecek etkinliklere katılımı artırmak ve vatandaşların bu özel günü daha rahat geçirmesini sağlamak amacıyla, belediyeye ait toplu taşıma araçlarının gün boyunca ücretsiz hizmet vereceğini açıkladı. Aksaray’da halk arasında "kırmızı otobüs" olarak bilinen toplu taşıma araçları, şehrin birçok noktasına ulaşım sağlayacak.

Vatandaşlar her yıl olduğu gibi bu yıl da Zafer Bayramı'nda, şehitlik ve Şehitler Müzesi ziyaretleri gibi etkinliklere yoğun ilgi gösteriyor. Aksaray Belediyesi, bu özel günde vatandaşların yanında olmak için tüm imkanlarını seferber etti.

Başkan Dinçer, tüm Aksaray halkını, bu tarihi zaferin anısına düzenlenen etkinliklere katılmaya davet etti.


Aksaray’da 19 Eylül Gaziler Günü Coşkuyla Kutlandı

Aksaray Belediyesi Çocuk Eğlence Merkezi Coşkuyla Açıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Fatma Betül Sayan’ın Aksaray Ziyaretinde İlçeler İçin Yeni Projeler Masaya Yatırıldı

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer'den Gaziler Günü Kutlama Mesajı

BAŞKAN DİNÇER’DEN YENİ DÖNEM ÖNCESİ NEZAKET ZİYARETİ

Aksaray’da Kadınlardan AKMEK ve Kadın Aktivite Merkezlerine Yoğun İlgi; Yeni Kayıt Dönemi Başladı

AKSARAY BAROSU AVUKATLARI SOSYAL FAALİYETLER KAPSAMINDA DÜZENLEDİĞİESKİŞEHİR GEZİSİNDE BİR ARAYA GELDİ

  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,20
  • EURO

    37,98% 0,28
  • GRAM ALTIN

    2829,83% 0,98
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.