AKSARAY BELEDİYESİ ZABITASINDAN VİRÜS FIRSATÇILARINA SIKI TAKİP

HABER 14.03.2020 10:03:00
AKSARAY BELEDİYESİ ZABITASINDAN VİRÜS FIRSATÇILARINA SIKI TAKİP

Aksaray Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Corona virüs (COVID-19) salgınına karşı bazı ürünlerdeki anormal derecede fiyat artışı iddialarına karşı sıkı takip başlattı. Toptan ve Perakende ürün satan işletmelerde dezenfektan ürünlerin etiket fiyatları ile satış fiyatları kontrol edildi.

 

Aksaray Belediyesi insanların güvenli alışveriş yapmaları ve fahiş fiyat artışından etkilenmemesi için market, toptan ve perakende ürün satışı yapılan işyerlerinde denetim başlattı. İş yerlerinde yapılan denetimlerde temizlik, dezenfektan ürünleri, sıvı el sabunları, kolonya ve bazı gıda maddelerin etiket fiyatları kontrol edildi.

 

Zabıta ekipleri, özellikle hijyen ürünlerinin fiyat etiketlerini ve faturalarını kontrol ederek işletmecileri anormal fiyat artışına karşı uyardı. 

 

Zabıta Müdürlüğünden yapılan açıklamada halk sağlığının korunması, vatandaşların fiyat artışından etkilenmemesi için denetimlerin önümüzdeki günlerde de süreceğini bildirdi.â

ASÜ İletişim Fakültesinde 2025-2026 Bahar Dönemi akademik açılışı yapıldı

İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığı, 4. Olağan Kongre’nin ardından teşkilatlanma çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Şehrimizin tarihi, kültürel ve doğal zenginlikleri yerinde tanıtıldı

BAŞKAN DİNÇER, UCLG-MEWA SOSYAL İÇERME KOMİTESİ TOPLANTISINA KATILDI

ATSO BAŞKANI KOÇAŞ’TAN 2026 YILI İÇİN TURİZM VURGU

Niğde’de İki Kişinin Hayatını Kaybettiği Olayın Şüphelisi Adliyeye Sevk Edildi

Park Halindeki Otomobilin Lastikleri Jantlarıyla Birlikte Çalındı

  • BIST 100

    17132,20%0,11
  • DOLAR

    43,72% 0,19
  • EURO

    51,93% 0,01
  • GRAM ALTIN

    7053,58% 2,25
  • Ç. ALTIN

    11673,05% -0,41

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.