AKSARAY BELEDİYESİ YENİ BİR ÇORBA EVİNİ DAHA HİZMETE AÇTI

Aksaray kent haber, Aksaray haberleri

HABER 10.03.2021 17:17:00
AKSARAY BELEDİYESİ YENİ BİR ÇORBA EVİNİ DAHA HİZMETE AÇTI

Aksaray Belediyesi, Necip Fazıl Kısakürek Caddesi üzerinde bulunan Mesude Perek Aile Sağlığı Merkezi yakınlarına yeni bir çorba evi daha kazandırdı. 
Aksaray Belediyesi’nin sosyal projeleri arasında yer alan çorba evi projesinin ilki   Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanına yapılmıştı. Vatandaşlar ve hastane personellerinin ilgi gösterdiği çorba evlerinin sayısı Belediye Başkanı Evren Dinçer’in talimatları ile artırıldı. 
Aksaray’ın en yoğun caddelerinden biri olan Necip Fazıl Kısakürek Caddesi üzerine yeni bir çorba evi konumlandırıldı. Mesude Perek Aile Sağlığı Merkezi yakınında konumlandırılan çorba evinde günün erken saatlerinde başlayan çorba ikramı ile vatandaşların içini ısıtıyor. Günlük 400 vatandaş yeni açılan çorba evinden hizmet alıyor. 
Belediye ekiplerince temizlik ve hijyen kurallarına hassasiyet gösterilerek üretilen çorbalar ücretsiz olarak vatandaşlara ikram ediyor. Hafta içi her gün sabahın erken saatlerinde başlayan çorba ikramı günün ilerleyen saatlerine kadar devam ediyor.  
Vatandaşların içini ısıtan bir proje olan Çorba Evi projesinin vatandaşlar tarafından sevildiğini belirten Belediye Başkanı Evren Dinçer yeni açılan çorba evinin de vatandaşların yoğun olarak kullandığı bir cadde üzerinde konumlandırdıklarını belirtti. Başkan Dinçer yaptığı açıklamada mobil çorba araçları, mobil lokma araçları ve mevcutta hizmet veren Eğitim Araştırma hastanesindeki çorba evinde verilen ikramlardan vatandaşların memnun kaldıklarını ifade etti. Bu tür sosyal projelerin artması adına bir yeni çorba evini de Necip Fazıl Kısakürek Caddesi üzerinde hizmete açtıklarını duyurdu. 
 


AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,48% 0,24
  • EURO

    34,77% 0,59
  • GRAM ALTIN

    2436,96% -0,05
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.