AKSARAY BELEDİYESİ YAĞMUR SUYU HATTI ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

HABER 29.01.2020 17:09:00
AKSARAY BELEDİYESİ YAĞMUR SUYU HATTI ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Aksaray Belediyesi, ani yağışlara bağlı oluşabilecek sel ve su taşkınlarına karşı Bahçeli Mahallesi 3723’nolu sokakta yağmur suyu hattı çalışması başlattı. Şehitlik karşısında bulunan sokakta başlatılan çalışmanın neticesinde yağışlardan kaynaklanacak su birikintilerinin önüne geçilecek.

Aksaray Belediyesi ekipleri, Bahçeli Mahallesinin olası bir su taşkınından etkilenmemesi için 3723’ No’lu sokaklarda başlattı. Mahallede özellikle sel yatağında bulunan ve su taşkınlarına maruz kalan noktalarda yağmursuyu toplama noktası yapan ekipler, kış aylarında ve ilkbahar aylarında yağacak yağışlar sonrasında mahallede birikecek yağmur sularının tahliyesini sağlamış oldu.

Mahallede zaman zaman su baskınlarına maruz kalan mahalle sakinleri, yağmur suyu hattı çalışmalarının tamamlanmasıyla yaşanabilecek olumsuzların önüne geçildiğini belirttiler. Yağmur suyu ve ızgara çalışması ile mahallede su ve sel taşkınlarının yüzde 70-80 oranında önüne geçileceği bildirildi.

Uşak Tekstil Geri Dönüşümünde Dünya Birincisi Oldu!

AKSARAY'A YATIRIMA DEVAM EDİYORUZ

BAŞKAN DİNÇER’DEN MİNİKLERE BAYRAM HEDİYESİ

AKSARAY BELEDİYESİ LİSELER ARASI 2. TİYATRO YARIŞMASI FİNALE DOĞRU

OLİMPİYAT ŞAMPİYONU YUSUF DİKEÇ VE BAŞKAN DİNÇER AYNI HEDEFTE BULUŞTU

Aksaray’da Kaçakçılığa Geçit Yok: 7 Operasyonda Çok Sayıda Kaçak Ürün Ele Geçirildi

Dünya Biyologlar Günü ASÜ’de etkinliklerle kutlandı

  • BIST 100

    9266,09%-1,36
  • DOLAR

    38,15% 0,07
  • EURO

    43,48% -0,11
  • GRAM ALTIN

    4098,82% 0,01
  • Ç. ALTIN

    6581,31% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.