AKSARAY BELEDİYESİ VE TOKİ İŞBİRLİĞİNDE YAPILACAK KONUTLAR İÇİN KURA ÇEKİMİ KAPALI SPOR SALONUNDA GERÇEKLEŞECEK

HABER 2.03.2020 12:34:00
AKSARAY BELEDİYESİ VE TOKİ İŞBİRLİĞİNDE YAPILACAK KONUTLAR İÇİN KURA ÇEKİMİ KAPALI SPOR SALONUNDA GERÇEKLEŞECEK

Aksaray Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde dar gelirli ailelere yönelik yapılacak Sosyal Konutları için kura yeri belli oldu. Aksaray merkezde yapılacak konutlar için 5 Mart Perşembe günü saat 11.00’da Coğlaki Mahallesinde bulunan Kapalı Spor Salonunda çekilecek kura ile hak sahipleri belirlenecek.

 

Aksaray Belediyesi ve TOKİ yetkililerinden paylaşılan bilgilere göre Aksaray Merkeze yapılacak sosyal konutlardan almaya hak kazananlar 5 Mart Perşembe günü çekilecek kura ile belli olacak. Çekilen kurada belli olan hak sahiplerine ait konutların daire numaraları, cephe bilgileri ve kat bilgileri için belirlemeler ileri bir tarihte yapılacak.

 

Şehir genelinde binlerce vatandaşın ev sahibi olmak için yaptığı başvuruda konutların hak sahipleri noter huzurunda, idare yetkililerinin denetimlerinde gerçekleşecek.

 

Kapalı Spor Salonunda yapılacak kura çekimi ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Evren Dinçer şu açıklamalarda bulunda;’’ Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın koordinesi, Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın destekleriyle başlatılan sosyal Konut projesi Aksaray Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde yapılacak konutlar ile hayata geçecek. Şehrimizde yapılacak 372 konutun sahipleri 5 Mart Perşembe günü saat 11.00 da kapalı spor salonunda yapılacak kura ile belli olacak.


Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Öğretmenlerle İftarda Buluştu

Validen gençlere hodri meydan 'Çaylar demli olsun, sohbet koyu olacak

AKSARAY BİLİR, EVREN BAŞKAN SÖZ VERİRSE YAPAR

5 BİN ÖĞRENCİYİ HAYAL ETTİĞİ BAŞARIYA KAVUŞTURAN AKSARAY BELEDİYESİ, AYT VE TYT KURSLARINA DEVAM EDİYOR

31 MART GERÇEK BELEDİYECİLİĞİN MİLADI OLACAK

AKSARAY BELEDİYESİ GÜNLÜK 25 TON ATIĞI GERİ DÖNÜŞTÜREREK ÜLKE EKONOMİSİNE KATMA DEĞER SAĞLIYOR

  • BIST 100

    9073,5%-0,07
  • DOLAR

    32,36% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2324,75% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.