AKSARAY BELEDİYESİ VATANDAŞLARA ÜCRETSİZ MASKE DAĞITIYOR

HABER 6.04.2020 14:38:00
AKSARAY BELEDİYESİ VATANDAŞLARA ÜCRETSİZ MASKE DAĞITIYOR

Aksaray Belediyesi, Korona virüs salgınına karşı belediye hizmet binalarında, otobüs duraklarında, toplu taşıma aracı kullanan vatandaşlara, pazarcılara, pazara alışverişe gelen vatandaşlara, esnaflara ve araç sürücülerine ücretsiz olarak maske dağıtıyor.

 

Aksaray Belediyesi, İçişleri Bakanlığı genelgesiyle pazar yerleri ve marketler gibi insanların toplu bulunduğu tüm alanlarda maske zorunluluğu getirilmesi üzerine harekete geçti. Sabahın ilk saatlerinden itibaren şehir genelinde insanların toplu olarak bulunduğu otobüs duraklarında, toplu taşıma aracını kullanan vatandaşlara, semt pazarlarındaki esnaflara ve alış veriş yapan vatandaşlara ve şehir içi trafiğindeki araç sürücülerine maske dağıtıldı. Zabıta ekipleri, vatandaşları ve esnafları maskesiz dışarı çıkmamaları konusunda da bilgilendirdi. Semt Pazarlarında hijyeni her zaman önem veren Aksaray Belediyesi Pazar giriş ve çıkışlarına sıvı dezenfektan aparatları yerleştirildi. 

 

Aksaray Belediyesi hizmet binalarında önleyici tedbirler aldı. İlk olarak belediye personeline maske dağıtılırken belediye işlem yapmak için gelenlere de ücretsiz olarak maske dağıtıldı.

 

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, insanların toplu bulunduğu tüm alanlarda düzenli olarak maske dağıtımının süreceğini işaret etti. Maske dağıtarak insanlar arasında farkındalığın daha geniş kitleye ulaşmasının amaçlandığını söyleyen Başkan Dinçer, “Vatandaşlarımızdan isteğimiz, kendisi ve ailelerin sağlığı için kurallara uymaları, topluma açık alanlarda ve pazar yerlerinde maskelerini mutlaka takmalarıdır" dedi.


AKSARAY BİLİR, EVREN BAŞKAN SÖZ VERİRSE YAPAR

5 BİN ÖĞRENCİYİ HAYAL ETTİĞİ BAŞARIYA KAVUŞTURAN AKSARAY BELEDİYESİ, AYT VE TYT KURSLARINA DEVAM EDİYOR

31 MART GERÇEK BELEDİYECİLİĞİN MİLADI OLACAK

AKSARAY BELEDİYESİ GÜNLÜK 25 TON ATIĞI GERİ DÖNÜŞTÜREREK ÜLKE EKONOMİSİNE KATMA DEĞER SAĞLIYOR

YENİ DÖNEMDE HER MAHALLEYE BİR ÇOCUK KREŞİ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN AKSARAY'DA COŞKULU KALABALIĞA HİTAP ETTİ

AMBER RENGİ AYDINLATMALAR HACI BEKTAŞİ KURŞUNLU CAMİİ’NİN İHTİŞAMINI ORTAYA ÇIKARTTI

  • BIST 100

    8978,43%1,95
  • DOLAR

    32,32% 0,24
  • EURO

    35,02% -0,26
  • GRAM ALTIN

    2282,40% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3847,12% -0,20

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.