AKSARAY BELEDİYESİ TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINDA DEZENFEKTE ÇALIŞMASI BAŞLATTI

HABER 5.03.2020 10:12:00
AKSARAY BELEDİYESİ TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINDA DEZENFEKTE ÇALIŞMASI BAŞLATTI

Aksaray Belediyesi, toplu taşıma araçlarında insan sağlığına zarar veren bakteri ve virüs oluşumuna engel olmak için ilaçlama çalışması başlattı.

Aksaray Belediyesi ekipleri, Şehir içi ulaşımı sağlayan toplu taşıma araçlarının ilaçlanmasını sağlamak için harekete geçti. Ekipler şehir içi ulaşımda yoğun olarak kullanılan 186 toplu taşıma aracında dezenfekte çalışması yaptı.

Toplu taşıma araçlarında vatandaşların sağlıklı ve güvenli şekilde seyahat etmesine önem verdiklerini belirten Dinçer, "Aksaray'da 186 özel halk otobüsüyle vatandaşlara hizmet ediyoruz. Halkımızın sağlığı, güvenliği açısından otobüslerimizi dezenfekte çalışmalarına başladık. Bu şekilde halkımızın sağlığını korumak adına bu gibi çalışmalar yürütüyoruz. Belediye personelimizce otobüslerimiz temizleniyor. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." diye konuştu. Konuşmaların ardından ekipler otobüslerde dezenfeksiyon çalışması yaptı.

BAŞKAN AĞIR’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Aksaray’da “Benim Çöpüm Değil Ama Benim Dünyam” Temalı Çevre Etkinliği Düzenlendi

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Belgemen’den Bayram Mesajı: Birlik, Beraberlik ve Kardeşlik Vurgusu

BAYRAM ÖNCESİ SOMUNCU BABA VE KABRİSTANLIKLARA ZİYARETÇİ AKINI

Aksaray’da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Şüpheli Tutuklandı

BAYRAM ARİFESİNDE CADDE VE SOKAKLAR GÜL GİBİ KOKTU

AKSARAY VALİSİ MEHMET ALİ KUMBUZOĞLU’NDAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

  • BIST 100

    9486,56%0,12
  • DOLAR

    39,20% -0,16
  • EURO

    44,66% -0,58
  • GRAM ALTIN

    4180,27% -1,32
  • Ç. ALTIN

    6833,74% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.