AKSARAY BELEDİYESİ TAKSİ DURAKLARINI YENİLENİYOR

ESNAFLAR; "BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ"

HABER 29.01.2025 15:15:00
AKSARAY BELEDİYESİ TAKSİ DURAKLARINI YENİLENİYOR

Aksaray Belediyesi, taksici esnaflarının vatandaşlara daha kaliteli ve konforlu ortamlarda hizmet vermesi için taksi duraklarını yeniliyor.

Taksici esnafı ile taksi duraklarını daha modern bir tasarımla buluşturan Aksaray Belediyesi, 4 taksi durağının yenilenmesini sağladı. Aksaray Belediyesi yetkilileri şehir genelinde bulunan toplam 12 taksi durağının da yenilenmesi için modern taksi durağı üretmeye devam ediyor.

Şehrin modernleşmesi için estetik kaygı ile dizayn edilen yeni taksi durakları, çelik konstrüksiyon gövdeye sahip olurken ahşap mobilyası, alçıpanı ve dış cephesi göz alıcı biçimde imal ediliyor. İçerisinde dinlenme alanı, mutfak ve lavaboların da yer aldığı yeni duraklar, taksici esnafına ev ortamında çalışma olanağı sunuyor. Modern taksi durakları, esnafın hayatını kolaylaştıracak şekilde dizayn ediliyor.  

Konuma ve taksi yoğunluğuna göre değişiklik gösteren taksi durakları 10 ve 15 metrekare olmak üzere 2 tip olarak tasarlandı. Ayrıca durağa gelen vatandaşların güvenli ulaşım sağlamaları için durak önlerinde bekleme alanları ve park alanları da düzenlenmiş oldu.

Şehirlerarası otobüs terminalindeki modern taksi durağında hizmet vermeye başlayan esnaflar şu açıklamalar da bulundular; “Eski durağımızın camları küçük olduğu için bunalıyorduk. Kış aylarında soğuktan yaz aylarında sıcaktan rahatsız oluyorduk. Yeni duraklarımızın modern ve kullanışlı yapısı sayesinde daha konforlu ortama kavuştuk. Ev ortamı gibi bir ortamda dinlenme şansı bulduğumuz için müşterimize de daha kaliteli hizmet verebiliyoruz. Belediye Başkanımız Dr. Evren Dinçer’e ve ekibine teşekkür ediyoruz.’’ Dediler.

Taksi duraklarının yenilenmesinin ulaşımda kaliteyi artıracağını belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer şu açıklamalarda bulundu; ‘’Yıllardır ilimizin işlek noktalarında, kaldırımlarda ve refüjlerde gelişi güzel yapılan taksi durakları bulunmaktadır. Bu duraklar yapı itibari ile eskimiş ve yıpranmış durumda olmasından dolayı kötü görüntüler oluşturmaktaydı. Esnaflarımızın da ihtiyaçlarını karşılamayan durakları yeni modern duraklarla değiştiriyoruz. Modern yapıların ulaşımda kaliteyi artırmasını hedefliyoruz.’’ Dedi

Aksaray–Nevşehir Yolunda Kaza: 1 Ölü, 3 Ağır Yaralı

Aksaray’da Gece Saatlerinde trafik Kaza:sı 1 Kişinin Ayağı Kırıldı

Aksaray’da Gece Saatlerinde Trafik Kazası: 1 Kişi Yaralandı

Aksaray'da Feci Kaza: Baba Hayatını Kaybetti, Ailesi Yaralandı

Aksaray'da Karşıdan Gelen Araca Çarpmamak İçin Manevra Yaptı: 2 Kişi Yaralandı

Aksaray'da Kavşakta Otomobil ile Kamyonet Çarpıştı: 1 Ölü, 1 Yaralı

AKSARAY BELEDİYESİ SELÇUKLU KÜLLİYESİ’NDE KADİR GECESİNE ÖZEL PROGRAM DÜZENLİYOR

  • BIST 100

    16088,00%-1,23
  • DOLAR

    44,16% 0,22
  • EURO

    50,49% -0,78
  • GRAM ALTIN

    7134,90% -0,98
  • Ç. ALTIN

    11685,77% -0,65

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.