AKSARAY BELEDİYESİ SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN ÖNERİLEN TALEPLERE CEVAP VERDİ

HABER 26.04.2020 13:43:00
AKSARAY BELEDİYESİ SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN ÖNERİLEN  TALEPLERE CEVAP VERDİ

BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN AKSARAY TAHİNLİSİ TALEBİNDE BULUNAN VATANDAŞLARIN TALEBİNE KARŞILIK VERDİ

 

Aksaray Belediyesi sosyal medyadan Belediye hesaplarına ulaşan vatandaşların taleplerine karşılıksız kalmayarak tüm vatandaşlara Aksaray Tahinlisi gönderdi.

Her yıl Ramazan Ayında mahalle mahalle toplu iftar programları yaparak vatandaşları aynı sofrada buluşturan Aksaray Belediyesi bu yıl Covid19 salgını tedbirleri kapsamında toplu iftarları iptal etmek zorunda kaldı.

Ramazan aynın getirdiği manevi iklimi vatandaşların daha çok hissetmesi için Covid19 tedbirlerinin olduğu bu dönemde çeşitli etkinlikler düzenleyen Aksaray Belediyesi ekipleri belediyeye ait sosyal medya hesaplarından ulaşarak Aksaray’a özgü bir tat olan Aksaray Tahinlisi talebinde bulunan vatandaşların taleplerine karşılıksız kalmadı.

Belediye Ekipleri Aksaray Tahinlisi talebinde bulunan vatandaşlarla iletişime geçerek vatandaşların talep ettiği talihlileri evlerine kadar ulaştırdı. Vatandaşlar belediyenin böylesi bir günde vatandaşların taleplerine Aksaray'a özgü bir tat olan Aksaray Tahinlisi ile karşılık verdiği için memnuniyet duyduklarını belirterek teşekkür ettiler.

 


BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MİSAFİRİ OLARAK KÜLLİYE’DE AĞIRLANACAK

AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,48% 0,34
  • EURO

    34,71% 0,43
  • GRAM ALTIN

    2403,71% 1,00
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.