AKSARAY BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI

AKSARAY BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI

HABER 2.01.2021 12:10:00
AKSARAY BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI


Aksaray Belediyesi, yılbaşı nedeniyle hafta sonu dahil 80 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasında sokak hayvanlarını yine unutmadı. Şehrin birçok noktasında bulunan yemliklere sokak hayvanları için mama ve su takviyesi yapıldı.

Koronavirüsü salgını nedeniyle sokağa çıkma yasağı ilan edilince insanlar tarafından beslenen sokak hayvanları açlık ile karşı karşıya geldi. Aksaray Belediyesi, uygulanan kısıtlamalarda sokaklarda yaşayan ve yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını unutmadı.

Sokak hayvanlarının yiyecek ve içecek bulmaları noktasında sıkıntı yaşamaması için ekipler tarafından, kısıtlamanın ilk gününden itibaren şehrin pek çok farklı noktalarında bulunan yemliklere mama bırakıldı. Sokağa çıkma kısıtlaması boyunca yemliklere mama ve su takviyesi yapıldı.

Aksaray Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada sokak hayvanlarının beslenme ihtiyaçlarını karşılamak için günün büyük bir bölümünde yemlik ve besleme noktalarına mama ve su takviyesi yapıldığı bildirildi. Ayrıca bu süreçte zayıf düşerek bakıma ihtiyaç duyan hayvanların Aksaray Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kontrol altına alındığı kaydedildi.
 


AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.