AKSARAY BELEDİYESİ SOĞUK KIŞ GÜNLERİNDE EVİ OLMAYAN VATANDAŞLARI MİSAFİR ETMEYE DEVAM EDİYOR

Aksaray Haberleri √ Aksaray Kent Haber

HABER 10.03.2022 13:43:00
AKSARAY BELEDİYESİ SOĞUK KIŞ GÜNLERİNDE EVİ OLMAYAN VATANDAŞLARI MİSAFİR ETMEYE DEVAM EDİYOR

Kar yağışının şehir genelinde tekrar etkili olması ve sıcaklıkların eksilerde seyretmesi ile Belediye ekipleri evi olmayan vatandaşlar için sunduğu ücretsiz konaklama hizmetinin devam ettiğini duyurdu.
Aksaray geçtiğimiz günlerde son yılların en yoğun kar yağışını alan şehirlerden oldu. Aksaray Belediyesi’de soğuk iklim şartlarında vatandaşların yanında olmak için birçok uygulamayı hayata geçirdi. Belediye ekipleri, yolda kalan vatandaşları misafir ederek, karla mücadele eden ekiplere pekmez ikramında bulunarak, vatandaşlara sıcak çorba ikramında bulunarak tam bir sosyal belediyecilik örneği sergiledi. 
Vatandaşlarının her şartta yanında olan Aksaray Belediyesi, havaların soğuması ile evi olmayıp sokakta kalanları ücretsiz olarak otellerde misafir etme uygulamasına da devam ediyor. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer kar yağışının tekrar başlaması ile birlikte evi olmayan vatandaşları otellerde misafir etme uygulamasının devam ettiğini duyurdu. Başkan Dinçer, 2021 yılında toplam 125 kişiyi 2022 yılında 28 Kişiyi otellerde ücretsiz olarak misafir ettiklerini belirtti. 
Evi olmayan vatandaşların belediyenin ücretsiz olarak sunduğu bu hizmetten yararlanmaları için çağırı merkezlerinden Whatsapp hatlarından veya belediyeye ait resmi sosyal medya hesaplarından iletişime geçmeleri gerekmektedir.  


AKSARAY BELEDİYESİ, GELECEĞİN TEMİNATI OLAN ÇOCUKLARIN GÖNÜLLERİNCE EĞLENMESİNİ SAĞLAYACAK

HASTA YAKINI KONUKEVİ VE KÜLLİYE PROJESİNDE SONA YAKLAŞILDI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TEBRİK ZİYARETLERİNİ KABUL EDİYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TURİZM HAFTASINDA II. KILIÇARSLAN HAMAMINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Belediye Başkanı Dinçer, Toptancılar Sitesi Kavşağı’nda İncelemelerde Bulundu

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER BELEDİYE PERSONELLERİ İLE BAYRAMLAŞTI

AKSARAY BELEDİYESİ SÜNNET ŞÖLENİ İÇİN KAYITLAR BAŞLADI

  • BIST 100

    9570,65%0,42
  • DOLAR

    32,52% 0,23
  • EURO

    34,83% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2487,91% 1,05
  • Ç. ALTIN

    4201,71% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.