AKSARAY BELEDİYESİ ŞEHİTLER İÇİN MEVLİD OKUTTU BAŞKAN DİNÇER HELVA DAĞITTI

HABER 2.03.2020 15:58:00
AKSARAY BELEDİYESİ ŞEHİTLER İÇİN MEVLİD OKUTTU  BAŞKAN DİNÇER HELVA DAĞITTI

Aksaray Belediyesi, İdlib’te şehit olan askerler için Ulu Camide Mevlid okuttu. Okunan Mevlid’in ardından Belediye Başkanı Evren Dinçer, vatandaşlara helva dağıttı.

 

Belediye Başkanı Evren Dinçer ile birlikte Ak Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri Melid Programına ve helva dağıtımına katıldılar.

Mevlid programında konuşan Belediye Başkanı Evren Dinçer; ‘’Bugün Ulu Camimizde kahraman ordumuz, Mehmetçiklerimiz ve bu vatan için can veren bütün şehitlerimizin aziz ruhları için Mevlid okutuyoruz. Mevlid programı sonrasında Cami cemaatimize ve çevrede bulunan vatandaşlarımıza helva ikramında bulunacağız. Vatanımız için şehadete yürümüş aziz şehitlerimizi asla unutmayacağız. Onların Emaneti olan muhterem ailelerini baş tacı bileceğiz.’’ Dedi.

ZABITA ÇEVRE CEZALARINI UYGULAMAYA BAŞLADI

Aksaray'da otomobil Takla Attı: 1 Yaralı

Kavşakta Kaza: Motosiklet Sürücüsü ve Yolcusu Yaralandı

Aksaray’da Kamyonet ile Motosiklet Çarpıştı: 16 Yaşındaki Sürücü Yaralandı

Alkollü sürücü orta refüje çıktı Ehliyeti 2044’e kadar yok

Aksaray’da aile içi kavga: 3’ü ağır 4 yaralı

AKSARAY ZABITASI’NDAN ÇEVRE DENETİMİ VE CEZA UYGULAMASI BAŞLIYOR

  • BIST 100

    10933,50%5,41
  • DOLAR

    41,29% -0,16
  • EURO

    48,60% 0,05
  • GRAM ALTIN

    4844,75% -0,01
  • Ç. ALTIN

    7877,36% -0,17

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.