AKSARAY BELEDİYESİ PAZAR ESNAFINA MASKE VE ELDİVEN DAĞITTI

HABER 24.03.2020 15:41:00
AKSARAY BELEDİYESİ PAZAR ESNAFINA MASKE VE ELDİVEN DAĞITTI

Küresel düzeyde son yılların en büyük sağlık tehdidi olan Korona virüsüne karşı tedbir amaçlı çalışmalar yürüten Aksaray Belediyesi, Pazar esnafına maske ve eldiven dağıttı.

Aksaray Belediyesi, korona virüsü salgınına karşı tedbir amaçlı aldığı çalışmaların kapsamını genişletmeye devam ediyor. Vatandaşın yoğun olarak kullandığı alanlarda dezenfekte ve ilaçlama çalışmaları yapan belediye ekipleri Pazar alanlarında da tedbirlerini artırmaya devam ediyor.

Alınan tedbirler kapsamında Aksaray Belediyesi ekipleri Salı Pazarında faaliyet gösteren esnaflara ve alışveriş yapmak için orada bulunan vatandaşlara maske ve eldiven dağıttı.

 Zabıta ekiplerinin de denetim yapmak amacı ile bulunduğu Salı Pazarında esnaflar ve vatandaşlar hijyen kurallarına uyma ve sosyal mesafeyi korunmak noktasında dikkatli olmaları için uyarıldı.

Belediye Ekiplerinin maske dağıttığı sırada Belediye Başkan Yardımcıları, Hıfzı Peker ve Tayfun Çelik ile birlikte Manavcılar, Balıkçılar, Tavuk ve Yumurtacılar odası Başkanı Kuddusi Yeşildal ve birim müdürleri de Pazar alanında bulundu.

Aksaray Belediyesi’nin, Korona virüsünün yayılımcı etkisini ortadan kaldırmak için tedbir amaçlı çok yoğun bir çalışma sergilediğini belirten, Aksaray Manavcılar, Balıkçılar, Tavuk ve Yumurtacılar odası Başkanı Kuddusi Yeşildal, Belediye Başkanı Evren Dinçer’e ve ekibine Pazar esnafına dağıttıkları eldiven ve maske için teşekkür etti. 


TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN EMEKLİLERE ÜCRETSİZ KUAFÖR HİZMETİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN 23 NİSAN’A ÖZEL ÇOCUK ŞENLİĞİ

ATSO ÜYELERİ TÜYAP’TA YAPI FUARINA KATILDI

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,58% 0,30
  • EURO

    35,07% 0,29
  • GRAM ALTIN

    2457,40% 0,88
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.