AKSARAY BELEDİYESİ OKULLARDA AÇILIŞ ÖNCESİ DEZENFEKTE ÇALIŞMASINA DEVAM EDİYOR

AKSARAY BELEDİYESİ OKULLARDA AÇILIŞ ÖNCESİ DEZENFEKTE ÇALIŞMASINA DEVAM EDİYOR

HABER 23.08.2021 13:47:00
AKSARAY BELEDİYESİ OKULLARDA AÇILIŞ ÖNCESİ DEZENFEKTE ÇALIŞMASINA DEVAM EDİYOR

Aksaray Belediyesi eylül ayının ilk haftasında okullarda başlayacak yüz yüze eğitim öncesinde şehir genelinde ilk, orta ve lise dengi tüm okullarda dezenfekte çalışması başlattı. Dezenfekte çalışmalarının eğitim öncesinde tamamlanması hedefleniyor. 

Pandemi sürecinde virüs yayılımının önlenmesi ve toplum sağlığının korunması için yoğun bir çalışma yürüten Aksaray Belediyesi, eğitim öncesi tüm okulların dezenfekte edilmesi için seferber oldu. Öğrencilerin daha hijyenik ortamda eğitim almalarını sağlamak için başlatılan çalışma son haftalarda yoğunluk kazandı. Yüz yüze eğitim öncesinde tüm okulların dezenfekte edileceği bildirildi.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, öğrencilerin ve eğitimcilerin daha hijyenik ve sağlıklı koşullarda ders başı yapmaları için çalışma başlattıklarını açıkladı. Belediye olarak yüz yüze eğitim öncesinde tüm tedbirlerin alındığını sözlerine ekleyen Başkan Dinçer, “Eğitim devam ettiği sürece belirli aralıklarla okullarımızı dezenfekte edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Salgın başladığı andan itibaren dezenfektan işlemlerini yoğun şekilde sürdürdüklerini belirten Başkan Dinçer, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın sağlığı bizler için çok önemli. Çocuklarımızın daha hijyenik bir ortam sunmak için okullarımızın tamamını kapsayacak şekilde bir çalışma planı hazırladık. Eğitim öncesinde tüm okullarımızı dezenfekte etmeyi planlıyoruz. Bu anlamda ekiplerimiz çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor” dedi.


AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN EMEKLİLERE ÜCRETSİZ KUAFÖR HİZMETİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,44% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,55
  • GRAM ALTIN

    2440,92% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.