AKSARAY BELEDİYESİ MEZARLIK HİZMETLERİ VATANDAŞLARIN TAKDİRİNİ TOPLUYOR

AKSARAY BELEDİYESİ MEZARLIK HİZMETLERİ VATANDAŞLARIN TAKDİRİNİ TOPLUYOR

HABER 5.01.2022 11:34:00
AKSARAY BELEDİYESİ MEZARLIK HİZMETLERİ VATANDAŞLARIN TAKDİRİNİ TOPLUYOR

Sosyal Belediyecilik anlayışı ile toplumun her kesiminden vatandaşın ihtiyaçlarını karşılayan Aksaray Belediyesi, Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından verdiği hizmetlerle de vatandaşlardan takdir alıyor. 


Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in göreve gelmesi ile birlikte birçok yeni hizmetin başlatıldığı Mezarlıklar Müdürlüğünde vatandaşlar acılı günlerinde yalnız bırakılmıyor. Belediye ekipleri 48 mahallenin tamamında cenazesi olan vatandaşlara talep etmeleri halinde ücretsiz taziye çadırı, sandalye, masa, semaver, lokum, şeker ve gülsuyu gibi hizmetleri veriyor. Ayrıca il dışında olan vatandaşların cenazelerini cenaze nakil araçları ile istedikleri yere getiriyor.

 
Haftanın belirli günlerinde mezar alanlarının temizliğini ve bakımını yapan Belediye ekipleri kabir ziyareti yapan vatandaşların kabristanlığın her noktasını kolay ulaşımını sağlamak amacı ile yeni yollar açmayı da ihmal etmedi. Ekipler kabir ziyareti yapan vatandaşların sulama amaçlı kullanabilmeleri için ise çok sayıda çeşmeler yaptı. 


Hava şartlarından oluşabilecek toprak kaymalarının önüne geçilebilmesi amacı ile mezarlık alanındaki bazı noktalar ihata duvarları ile örüldü. Kabir ziyareti yapmaya gelen vatandaşlar Belediyenin bu hizmeti karşısında Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e ve ekiplerine teşekkür ettiler.


AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,48% 0,24
  • EURO

    34,77% 0,59
  • GRAM ALTIN

    2436,96% -0,05
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.