AKSARAY BELEDİYESİ LAVANTA BAHÇESİ YENİLENMİŞ YÜZÜYLE YENİ SEZONU CUMARTESİ GÜNÜ AÇIYOR

AKSARAY BELEDİYESİ, LAVANTA BAHÇESİ AÇILIŞI İÇİN ÜCRETSİZ OTOBÜS SEFERLERİ DÜZENLİYOR

HABER 28.06.2024 16:09:00
AKSARAY BELEDİYESİ LAVANTA BAHÇESİ YENİLENMİŞ YÜZÜYLE YENİ SEZONU CUMARTESİ GÜNÜ AÇIYOR

 

BAŞKAN DİNÇER; “LAVANTA BAHÇEMİZİN AÇILIŞINA TÜM AKSARAYLI HEMŞEHRİLERİMİZİ VE MİSAFİRLERİMİZİ BEKLİYORUZ”


Aksaray Belediyesi, doğaseverler için muhteşem bir buluşmaya ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Morun büyüsüne kapılmak, mis kokular arasında huzur bulmak ve doğanın dinginliğini hissetmek için Lavanta Bahçesi, 29 Haziran Cumartesi günü saat 18.00'de kapılarını ziyaretçilere açıyor.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, açılış etkinliğine katılacak ziyaretçilerle bir araya gelmekten ve doğanın bu muhteşem güzelliklerini birlikte keşfetmekten büyük mutluluk duyacağını belirterek, tüm Aksaraylıları açılışa davet etti. Başkan Dinçer sözlerinin devamında şunları ifade etti. 
“Aksaraylı hemşehrilerimi, dostlarımı ve doğa tutkunlarını bu özel günümüzde aramızda görmekten büyük memnuniyet duyacağım. Şehirdeki geleneksel parkların ötesinde doğayla iç içe bir dinlenme ve keşif alanı olarak hizmet verecek olan Lavanta Bahçesi Doğayla iç içe olmak isteyenler için ideal bir ortam sağlayacak. Mor tarlalar arasında dolaşıp, lavanta kokularıyla huzur bulmak isteyen herkesi bu özel günümüze davet ediyorum" dedi.

Aksaray Belediyesi Lavanta Bahçesinin açılışına ulaşımı kolaylaştırmak için belediyeye ait kırmızı otobüslerle vatandaşları Ankara yolu üzeri Gülüm Pişmaniye arkasında bulunan alana taşıyacak. Servis imkanından yararlanmak isteyen vatandaşlar için saat 16:30’da Lavanta Bahçesine ulaşım imkânı sağlanacak.

Lavanta Bahçesi'nin açılışına, Aksaraylıların yanı sıra şehre dışarıdan gelecek ziyaretçilerin de yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Bahçe, hem fotoğraf tutkunları için bir cazibe merkezi, hem de doğa severler için dinlendirici bir mekân olarak ön plana çıkıyor. Morun büyüleyici tonlarıyla, doğanın en göz alıcı armağanlarından biri olan Lavanta Bahçesi eşsiz kokusu ile ziyaretçilerini doğanın kucaklayıcı huzuruna davet ediyor.


LAVANTA BAHÇESİ YENİ SEZONA MERHABA DEDİ

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’DEN MÜJDE

AKSARAY’DA ŞEHİR GENELİNDE EŞ ZAMANLI DİLENCİ OPERASYONU YAPILDI

HAMİDİYE MAHALLESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ HIZLA İLERLİYOR

AKSARAY BELEDİYESİ İZİNSİZ HAFRİYAT DÖKÜMÜNÜ ENGELLEMEK İÇİN KARARLI

AKSARAY BELEDİYESİ LAVANTA BAHÇESİ YENİLENMİŞ YÜZÜYLE YENİ SEZONU CUMARTESİ GÜNÜ AÇIYOR

KİTAP KONAKLARINDA SINAV YOĞUNLUĞU YAŞANIYOR ÖĞRENCİLER SESSİZ VE NEZİH ORTAMDA SINAVA HAZIRLANIYORLAR

  • BIST 100

    10647,91%-0,31
  • DOLAR

    32,62% -0,25
  • EURO

    34,99% -0,54
  • GRAM ALTIN

    2450,26% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3971,42% 0,45

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.