Aksaray Belediyesi, Köy Okullarındaki Minik Öğrencileri Misafir Etti

Bir Çocuk Bir Tebessüm: Aksaray Belediyesi, Köy Okullarındaki Minik Öğrencileri Misafir Etti

HABER 10.10.2024 11:42:00
Aksaray Belediyesi, Köy Okullarındaki Minik Öğrencileri Misafir Etti

Aksaray Belediyesi, sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekleyerek, “Bir Çocuk Bir Tebessüm” projesi kapsamında köy okullarında eğitim gören çocukları misafir etti. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in öncülüğünde gerçekleştirilen bu özel etkinlik, kırsal bölgelerdeki çocukların hem bilimsel hem de sosyal gelişimlerine katkı sağlamayı amaçlıyor.

Çocuklar, Aksaray Bilim Merkezi ve Çocuk Eğlence Merkezi’nde eğitici ve eğlenceli bir gün geçirirken, hayatlarında ilk kez bu merkezleri ziyaret etme fırsatı buldular. Bilim Merkezi’nde bilimsel deneyler yapan ve interaktif etkinliklere katılan çocuklar, ardından Eğlence Merkezi’nde gönüllerince vakit geçirip oyun parklarının keyfini çıkardılar.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Köylerdeki çocuklarımızı unutmadık. Onların yüzündeki mutluluk her şeye değer,” diyerek, projeyi hayata geçirmenin en büyük amaçlarından birinin çocukların yüzünde bir tebessüm oluşturmak olduğunu vurguladı. Başkan Dinçer, çocukların bilimsel meraklarını artırmayı ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmayı hedefleyen bu tür projelere devam edeceklerini belirtti.

Toplumsal Dayanışmanın Gücü

“Bir Çocuk Bir Tebessüm” projesi, sadece çocuklara unutulmaz bir gün yaşatmakla kalmayıp, kırsal bölgeler ve şehir merkezi arasındaki dayanışmayı da güçlendirdi. Aksaray Belediyesi’nin bu önemli sosyal sorumluluk projesi, toplumsal dayanışmanın ve çocukların eğitim süreçlerine katkı sağlamanın ne denli önemli olduğunu bir kez daha gösterdi.

Aksaray Belediyesi, geleceğin mimarı olan çocukları desteklemeyi sürdürerek, kentin her köşesine ulaşmayı ve toplumsal dayanışmayı pekiştirmeyi hedefliyor.

 


Aksaray Ağaçören 4. Ceviz Festivali Büyük Coşkuyla Gerçekleştirildi

Hep beraber terörün ve şiddetin olmadığı bir Türkiye’yi inşa edelim

İstanbul'da Muhtarlar Buluşması Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Yerlikaya'dan Önemli Mesajlar

Aile ve Sosyal Hizmetler'den 81 ilde 'Yenilikçi Mahalli' hizmet içi eğitim

AKSARAY OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE YEŞİL DÖNÜŞÜM ADIMLARI ATILDI

Öğretmenlerden Örnek Çaba Devamsız Kız Öğrencileri Tekrar Okulla Buluşturuyorlar

Otizmli Öğrenciler, Hayalleriyle Özel Bireylerin Eğitimine Destek Olacak

  • BIST 100

    8838,6%2,13
  • DOLAR

    34,23% 0,06
  • EURO

    36,99% -0,04
  • GRAM ALTIN

    3024,30% 1,08
  • Ç. ALTIN

    5004,16% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.