Aksaray Belediyesi kiracılarından 5 ay kira almayacak

Aksaray Belediyesi kiracılarından 5 ay kira almayacak

HABER 6.02.2021 00:28:00
Aksaray Belediyesi kiracılarından 5 ay kira almayacak

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Kovid Salgını  nedeniyle zor durumda kalan Aksaray esnafına Belediye  olarak,yardımlarını sürdürüyor.
Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer bugün,yaptığı bir açıklama ile Aksaray Belediyesi mülklerinde oturan kiracılardan 5 ay süreyle kira almayacağı müjdesini verdi.
Belediye Başkanı Evren  ayrıca,Pazar esnafından, hal esnafından ve terminal esnafından,halk otobüsü ve taksici esnafından da işgaliye ücretlerini almayacaklarının müjdesini verdi.
Dünyayı tehdit etmeye devam eden ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak nitelendirilen Koronavirüs (Covid-19) salgınından ülkemizi ve vatandaşlarımızı korumak ve salgının yayılmasını engellemek için Koronavirüs tedbirleri alınmaya devam ederken, bu süreçte zor günler geçiren Aksaray esnafını,içinde bulunduğu darboğazdan bir  nebzede olsa kurtarmak için,her zamanki duyarlı davranışıyla harekete geçen Aksaray Belediye Başkanı Evreb Dinçer,Aksaray Belediyesi olarak esnafların yanında oldukları mesajını verdi.
Dinçer yaptığı açıklamada”Salgın sürecinde esnafımıza yardımlarda bulunmuştuk. Tüm kiracılarımızdan 5 ay boyunca kira almayacağız. Ayrıca pazarcı, hal esnafı, terminal esnafımıza, halk otobüsü ve taksici esnaflarımızın işgaliye ücretlerini de almıyoruz. 2021 yılı içinde de bu ücretlere zam yapmayacağız”dedi.


AKSARAYLI GENÇLER ŞEHİTLER MÜZESİNDE DUYGUSAL ANLAR YAŞIYOR

ATSO BAŞKANI KOÇAŞ, TURİZMİN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ

SOSYAL KONUT PROJESİ İSTİKLAL MAHALLESİNDE HIZLA İLERLİYOR

ATSO BAŞKANI KOÇAŞ YANGIN MEYDANA GELEN FABRİKAYI ZİYARET EDEREK BİLGİ ALDI

AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu yangın çıkan atık yağ geri dönüşüm fabrikasında incelemelerde bulundu

Adana’da ”Sıfır Atık Projesi” Çeviçelle Ödül Töreni Düzenlendi

  • BIST 100

    10267,1%-0,1
  • DOLAR

    32,26% 0,11
  • EURO

    34,71% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2409,34% 0,02
  • Ç. ALTIN

    3895,03% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.