AKSARAY BELEDİYESİ KAMU BİNALARINDA DEZENFEKTE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

HABER 26.03.2020 12:57:00
AKSARAY BELEDİYESİ KAMU BİNALARINDA DEZENFEKTE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Aksaray Belediyesi, kamu kurum ve kuruluşlarına ait binaları koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında dezenfekte ediliyor.

Aksaray Belediyesi ekipleri, son yılların en büyük küresel sağlık tehdidi olan koronavirüse karşı önleyici tedbirler kapsamında başlattığı temizlik ve dezenfekte işlemlerini aralıksız sürdürüyor.

Ekipler, vatandaşlara sağlıklı bir ortamda hizmet verilebilmesi için başta Belediye Hizmet binası ve Valilik binası olmak üzere, kamu kurumlarına ait binaları dezenfekte ediyor. Geçtiğimiz günlerde Aile sağlık merkezlerinde, hastane önünde belediye hizmet binalarında valilik binasında, kütüphanelerde aktivite merkezlerinde, çevre ve şehircilik il müdürlüğü, aile ve sosyal politikalar il müdürlüğü gibi kurumlarda dezenfekte çalışmaları yapılmıştı.

Virüsün yayılımcı etkisini ortadan kaldırmak için çalışmalar yürüten Aksaray Belediyesi hijyen ekipleri, bugün İl Emniyet Müdürlüğü ve Aksaray Defterdarlığında dezenfeksiyon çalışmalarını gerçekleştirdi.

Korona virüsüne karşı alınan önleyici tedbirler kapsamında, tüm kamu binalarında dezenfeksiyon çalışmalarının devam edeceği bilgisi paylaşıldı.

Yapılan dezenfeksiyon çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulan Belediye Başkanı Evren Dinçer “Vatandaşlarımızın yoğun olarak kullanmış olduğu kamu kurum ve kuruluşlarına ait binalarda dezenfekte çalışmaları ekiplerimiz tarafından sürdürülüyor. Virüsün ilk ortaya çıktığı andan itibaren başladığımız dezenfeksiyon çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Amacımız vatandaşlarımıza hijyenik ortamlar sunabilmektir. Vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu her ortak alanı, hizmet sunulan her yeri hijyenik koşullara kavuşturmak için ekiplerimiz gece gündüz çalışıyor." dedi.

Aksaray Teknopark’tan yerli ve milli üretime önemli destek

Aksaray Jandarmasından Kadın Personellere KADES Eğitimi

KIBRIS GAZİSİ CEYLAN ALTUNKAYA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Rektör Arıbaş: Srebrenitsa insanlık vicdanında açık bir yaradır

Aksaray’da Uyuşturucu Operasyonu: 176 Gram Metamfetamin Ele Geçirildi

TÜBİTAK’tan Aksaray Üniversitesi’ne Mükemmeliyet Mührü

ARTAN SU TÜKETİMİNE KARŞI AKSARAY BELEDİYESİNDEN SU TASARRUFU UYARISI

  • BIST 100

    10358,50%0,26
  • DOLAR

    40,17% 0,23
  • EURO

    47,04% 0,04
  • GRAM ALTIN

    4328,02% 1,05
  • Ç. ALTIN

    6897,23% 0,94

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.