AKSARAY BELEDİYESİ KALACAK YERİ OLMAYAN VATANDAŞLARIN BARINMA İHTİYACINI KARŞILAMAYA DEVAM EDİYOR

Aksaray Haberleri |Aksaray Kent Haber

HABER 3.03.2022 13:32:00
AKSARAY BELEDİYESİ KALACAK YERİ OLMAYAN VATANDAŞLARIN BARINMA İHTİYACINI KARŞILAMAYA DEVAM EDİYOR

“KİMSE SOKAKLARDA KALMASIN”

Aksaray Belediyesi evi olmayan vatandaşların soğuk kış günlerinde barınma ihtiyacını karşılamak amacı ile başlattığı ‘Kimse Sokaklarda Kalmasın’ projesi ile vatandaşlara sıcak yuva oluşturmaya devam ediyor. 

Son yılların en çok yağış alan ve çetin kış mevsiminin yaşandığı Aksaray’da Belediye birçok farklı sosyal proje ile vatandaşların yanında oldu. Geceleri eksilerde seyreden hava şartları nedeniyle zor durumda kalan ve gidecek yeri olmadığı için sokaklarda yaşayan vatandaşlar tespit edilmeleri ve başvurmaları halinde bulundukları yerlerden alınarak uygun otellere yerleştiriliyor.  

Aksaray Belediyesi olarak vatandaşların huzuru ve refahı için çalıştıklarını belirten Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, sokaklarda kalan vatandaşları misafir etmek istediklerini belirtti.

Aksaray Belediyesinin sosyal belediyecilik anlayışı ile ortaya koyduğu tüm projeler gibi vatandaşların barınma ihtiyacının karşılandığı bu projede ücretsiz olarak yapılıyor. Bu hizmetlerden yararlanan vatandaşlar Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e ve ekibine teşekkür ettiler. 

Sokakta kimseyi soğukta bırakmak istemediklerini belirten Belediye Başkanı Dr.  Evren Dinçer, "Kışın bu çetin şartlarında, sıcak bir evi olmayan, şehrin bir yerlerinde dışarıda kalmış vatandaşlarımız olabilir. Bu düşünce ile sokaklarda kalmış vatandaşlarımız var ise onları misafir etmek istiyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, vatandaşların bu konuda duyarlılık göstererek banka ATM’lerinde, oturma bankları üzerinde yatmak zorunda kalan vatandaşların 444 55 68 Nolu Aksaray Belediyesi Çağrı Merkezi Numarası, Belediyemiz Hizmet Masaları veya Zabıta Müdürlüğü ile irtibata geçmelerini rica etti. Sokakta kalmak zorunda kalan vatandaşların, bilgi vermeleri halinde  barınma ihtiyacının belediye tarafından karşılanacağı bildirildi.


AKSARAY BİLİR, EVREN BAŞKAN SÖZ VERİRSE YAPAR

5 BİN ÖĞRENCİYİ HAYAL ETTİĞİ BAŞARIYA KAVUŞTURAN AKSARAY BELEDİYESİ, AYT VE TYT KURSLARINA DEVAM EDİYOR

31 MART GERÇEK BELEDİYECİLİĞİN MİLADI OLACAK

AKSARAY BELEDİYESİ GÜNLÜK 25 TON ATIĞI GERİ DÖNÜŞTÜREREK ÜLKE EKONOMİSİNE KATMA DEĞER SAĞLIYOR

YENİ DÖNEMDE HER MAHALLEYE BİR ÇOCUK KREŞİ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN AKSARAY'DA COŞKULU KALABALIĞA HİTAP ETTİ

AMBER RENGİ AYDINLATMALAR HACI BEKTAŞİ KURŞUNLU CAMİİ’NİN İHTİŞAMINI ORTAYA ÇIKARTTI

  • BIST 100

    8978,43%1,95
  • DOLAR

    32,32% 0,24
  • EURO

    35,02% -0,26
  • GRAM ALTIN

    2282,40% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3847,12% -0,20

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.