AKSARAY BELEDİYESİ KABRİSTANLIKLARDA BAYRAM HAZIRLIĞI BAŞLATTI

BAŞKAN DİNÇER; ‘’TOPLU KULLANIM ALANLARIMIZIN GÖNÜL RAHATLIĞI İLE KULLANILMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ’’

HABER 10.06.2024 15:13:00
AKSARAY BELEDİYESİ KABRİSTANLIKLARDA BAYRAM HAZIRLIĞI BAŞLATTI


Aksaray Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısı ile kabristanlıklarda yabani ot temizliği, çevre düzenlemesi, yıkama, bakım ve onarım çalışması başlattı.

Şehir merkezinde bulunan kabristanlıklarda belirli periyotlarda bakım çalışması gerçekleştiren Aksaray Belediyesi Kurban Bayramı dolayısı ile Ervah ve Bedir Muhtar Kabristanlıklarındaki çalışmalarını yoğunlaştırdı. Kabristanlıklarda vatandaşlara kabir ziyareti esnasında ferah ortamlar sunabilmek adına yabani otlar temizleniyor, süs bitkileri ve ağaçlar budanıyor.

Gönül Belediyeciliği anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Aksaray Belediyesi, kabristanlık ziyaretleri yapan vatandaşlara her bayramda olduğu gibi bu bayramda da dua kitabı hediye edecek. Kurban Bayramı öncesinde mobil ikram araçları ile lokma ve dondurma ikramı da bulunulacak. Kabristanlıkları ziyaret etmek isteyip ulaşım imkânı olmayanlar içinde belediye ekiplerince ücretsiz ulaşım imkânı sunulacak.

Vatandaşların her anında yanında olmaya yönelik çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, kabristanlıklarda yapılan çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Gönül belediyeciliğinde örnek bir belediyeyiz. Vatandaşlarımızın her anında yanın olmak için sürekli yeni hizmetler üretiyoruz. Toplu kullanım alanlarımızın rutin bakımlarını yapmanın yanı sıra özel günler içinde detaylı temizlik ve bakım çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Her özel günde olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da başta aziz şehitlerimizin muhterem aileleri olmak üzere tüm vatandaşlarımızın toplu kullanım alanlarında yanlarında ve hizmetinde olacağız.’’ Dedi. 
 


BELEDİYE EKİPLERİ KURBAN BAYRAMI İÇİN TEDBİRLER ALDI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN KURBAN BAYRAMI MESAJI

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİNDE “GELECEĞİ YAZ” KURSLARI BAŞLIYOR

AKSARAY BELEDİYESİNDEN BAYRAMDA ÜCRETSİZ ULAŞIM

EMEKLİ DİNLENME EVİ BERBER SALONUNDA BAYRAM TRAŞI YOĞUNLUĞU

AKSARAY BELEDİYESİ KABRİSTANLIKLARDA BAYRAM HAZIRLIĞI BAŞLATTI

Dolu ve sağanak yağıştan etkilenen bölgelerde hasar tespit çalışmaları devam ediyor

  • BIST 100

    10746,29%0,06
  • DOLAR

    32,84% 0,12
  • EURO

    35,15% -0,13
  • GRAM ALTIN

    2498,90% 0,38
  • Ç. ALTIN

    4024,53% 1,29

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.