AKSARAY BELEDİYESİ İLE AİLE, ÇALIŞMA VE SOSYAL HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

HABER 2.12.2019 19:52:00
AKSARAY BELEDİYESİ İLE AİLE, ÇALIŞMA VE SOSYAL HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

 

BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER;

“TOPLUMUN HER KESİMİ İLE BİR BÜTÜNÜZ” 

 

Aksaray Belediyesi ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü arasında şehit anneleri başta olmak üzere, şehit ailesi ve yakınları, onkoloji hastası annelere ve çocuk evlerine kalan çocuklara yönelik düzenlenecek sosyal etkinliklere ilişkin iş birliği protokolü imzalandı.

 

Aksaray Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen imza törenine Belediye Başkanı Evren Dinçer ile Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürü İsrafil Aktürk katıldı.

 

Aksaray Belediyesi ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü şehit anneleri, şehit yakınları, onkoloji hastası annelere, çocuk evlerinde kalan çocukların içinde yer alacağı sosyal etkinlik, açılacak meslek kursları, düzenlenecek eğitim seminerleri için ortak hareket edecek.

 

İmzalanan protokol ile ilgili bilgi veren Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürü İsrafil Aktürk, “Beledimiz ve Müdürlüğümüz iş birliğinde şehit anneleri ve onkoloji hastası annelerin kendilerini daha iyi hissetmesi ve onlara destek olmak adına Halk Eğitim Müdürlüğü ile meslek edindirme kursları, yine İl Müftülüğümüz işbirliği ile annelerimiz için kuran kerim eğitimi, mevlidi şerif günleri düzenlenecek.

 

Şehit annelerimiz ile çocuk evlerinden kalan çocuklarımız ortak etkinliklerde buluşturacağız. Anneler günü, kitap ve hikaye okuma gibi. 

 

Şehit annelerimiz ile huzurevi sakinlerini buluşturarak gezi programları, şehit annelerimiz ve onkoloji hastası annelerimize grup terapisi, stresle başa çıkmanın yolları ile ilgili eğitim seminerleri gerçekleşecek. Aynı zamanda iş birliği protokolü çerçevesinde meslek kursları açmayı hedefliyoruz” dedi. 

 

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürü İsrafil Aktürk, iş birliği protokolüne verdiği desteklerden ve göstermiş olduğu ilgi alakadan dolayı Belediye Başkanı Evren Dinçer’e teşekkür etti.

 

Belediye Başkanı Evren Dinçer ise iş birliği protokolü ile ilgili yaptığı açıklamada “Belediye olarak insanlarımıza hizmet odaklı projeler geliştiriyoruz. Bu projeler tek başımıza değil de birlik ve berberlik içinde olduğumuzda anlam kazanıyor. 

 

Şehit Annelerimiz, onkoloji hastası anneler ve dezavantajlı gruplara yönelik böylesine önemli bir projede yer almak bizler için çok önemli. Çünkü bizler toplumun her kesimi ile bir bütünüz. Belediye olarak Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler müdürlüğünün destek hizmetleri konusuna üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Her konuda desteğe açığız. Şehit anneleri ve yakınlarını düzenleyeceğimiz etkinliklere davet ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

İşbirliği protokolünü imzalayan Belediye Başkanı Evren Dinçer ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürü İsrafil Aktürk protokolün hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundular.


Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Öğretmenlerle İftarda Buluştu

Validen gençlere hodri meydan 'Çaylar demli olsun, sohbet koyu olacak

AKSARAY BİLİR, EVREN BAŞKAN SÖZ VERİRSE YAPAR

5 BİN ÖĞRENCİYİ HAYAL ETTİĞİ BAŞARIYA KAVUŞTURAN AKSARAY BELEDİYESİ, AYT VE TYT KURSLARINA DEVAM EDİYOR

31 MART GERÇEK BELEDİYECİLİĞİN MİLADI OLACAK

AKSARAY BELEDİYESİ GÜNLÜK 25 TON ATIĞI GERİ DÖNÜŞTÜREREK ÜLKE EKONOMİSİNE KATMA DEĞER SAĞLIYOR

  • BIST 100

    9073,5%-0,07
  • DOLAR

    32,36% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2324,75% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.