AKSARAY BELEDİYESİ HİJYEN TEDBİRLERİNİ ARTIRDI

Aksaray Belediyesi, Corona virüse (COVID-19) karşı aldığı önlemleri artırıyor. Şehir genelinde toplu yaşam merkezleri olan otogar, kültür merkezi, belediye tesisleri, camiler ve toplu ulaşım araçlarında dezenfeksiyon çalışmalarını sürerken; virüsten

HABER 13.03.2020 19:16:00
AKSARAY BELEDİYESİ HİJYEN TEDBİRLERİNİ ARTIRDI

 

Aksaray Belediyesi, Corona virüse (COVID-19) karşı aldığı önlemleri artırıyor. Şehir genelinde toplu yaşam merkezleri olan otogar, kültür merkezi, belediye tesisleri, camiler ve toplu ulaşım araçlarında dezenfeksiyon çalışmalarını sürerken; virüsten korunmak için Belediye hizmet binasına sıvı el dezenfektanları yerleştirildi.

Belediye hizmet binasının kat girişlerine ve vatandaşların yoğun olarak işlem yaptırdığı birimlerin koridorlarına sıvı el dezenfektanları yerleştirildi. Yerleştirilen dezenfektanlardan belediye hizmet binasına işlem yaptırmak için gelen vatandaşlar ve personeller kullanabiliyor. Ekipler tarafından virüs ve bakterilerin oluşumunu ve yayılmasını engellemek için alınan önleyici tedbirlerin hizmet binalarının tamamını kapsadığı bildirildi.

Aksaray Belediyesi yetkililerince, Corona virüsüne karşı tedbir amaçlı vatandaşların yoğun olarak kullandığı otobüsler ve servis araçlarının düzenli olarak dezenfekte edildiğini belirterek belediyeye ait hizmet binaları, otogar ve aktivite merkezlerinde de gerekli önlemlerin alınmasına yönelik çalışmaların devam ettiği bilgisi paylaşıldı


AKSARAY BELEDİYESİNDEN 23 NİSAN’A ÖZEL ÇOCUK ŞENLİĞİ

ATSO ÜYELERİ TÜYAP’TA YAPI FUARINA KATILDI

BAŞKAN DİNÇER, KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA BIRAKTI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

23 NİSAN BAĞIMSIZLIK İDEALİNİN MİHENK TAŞIDIR

AKSARAY TİCARET MERKEZİNE KAVUŞUYOR

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Kapadokya’nın girişinde dünyaca ünlü Ihlara Vadisi'nde doğa yürüyüşü yapıldı

  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,52% -0,08
  • EURO

    34,78% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2418,54% -0,46
  • Ç. ALTIN

    3987,48% -0,76

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.