Aksaray Belediyesi Hatay'a 10 Bin Adet Fidan Gönderdi

AKSARAY BELEDİYESİ ORMAN YANGINLARINDA AÇILAN YARALARI SARMAK İÇİN HAREKETE GEÇTİ

HABER 14.10.2020 14:46:00
Aksaray Belediyesi Hatay

Aksaray Belediyesi Hatay'daki orman yangınlarında yok olan ağaçları yeniden canlandırmak için 10 bin adet fidan gönderdi.

Hatay’ın Belen ilçesinde geçen Cuma günü başlayan ve güçlükle kontrol altına alınan yangında zarar gören alanlar için Aksaray Belediyesi harekete geçti.

Hatay’da haince yakılan 400 hektar orman alanını tekrar yeşertmek için Belediye Başkanı Evren Dinçer, sosyal medya hesaplarından 10 Bin adet fidanın toprakla buluşturulacağını duyurdu. Başkan Evren Dinçer’in bu çağrısına birçok Belediyede destek verdi.

Hatay’da yakılan ormanların tekrar yeşertilmesi için başlatılan bu seferberlik ulusal medya kanallarında da geniş yankı buldu.

Belediye Başkanı Evren Dinçer göreve geldiği ilk günden beri Aksaray’da uyguladığı yeşil alanların genişletilmesine yönelik projeler sayesinde Aksaray Kent merkezinde yeşil alan varlığında ciddi oranda artış oldu.

Anahtar Kelimeler: Aksaray Belediyesi Hatay' Fidan Gönderdi

Aksaray’da Uyuşturucu Suçundan Aranan Şahıs JASAT Tarafından Yakalandı

Aksaray’dan Türkiye Gündemine Bakış

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır’dan “İklim Kanunu”na Sert Eleştiri

TBMM'NİN EN ETKİLİ 30 MİLLETVEKİLİ

Aksaray Emniyetinden Suçüstü Operasyon: Hırsızlık Şüphelileri 24 Saatte Yakalandı

AKSARAY’IN ÇEVRE VE TURİZM PROJELERİ ANKARA’DA MASAYA YATIRILDI

Gece Vakti Yağma Suçundan Aranan Şüpheli Ağaçören'de Yakalandı

  • BIST 100

    10215,62%-0,12
  • DOLAR

    39,86% 0,10
  • EURO

    46,98% 0,36
  • GRAM ALTIN

    4280,84% 0,51
  • Ç. ALTIN

    6808,69% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.