AKSARAY BELEDİYESİ GÖZLÜKUYU KÖYÜNDE YAŞAYAN ÇOCUKLARIN İÇİNİ ISITTI

HABER 18.02.2020 12:31:00
AKSARAY BELEDİYESİ GÖZLÜKUYU KÖYÜNDE YAŞAYAN ÇOCUKLARIN İÇİNİ ISITTI

Aksaray Belediyesi Gözlükuyu Köyünde yaşayan çocuklara çorba ikramında bulundu. 

 

Sosyal belediyecilik anlamında hayata geçirdiği projelerle vatandaşların gönlüne dokunan Aksaray Belediyesi Gözlükuyu İskan ilkokulu’nda ve Ortaokulu’nda öğrenim gören öğrencilerine dağıttığı sıcak çorba ile öğrencilerin içini ısıttı.

Hafta içi her gün şehrin muhtelif yerlerinde sabahın erken saatlerinde başlayarak saat 10.00’a kadar devam edilen çorba ikramında mobil çorba aracının bugünkü durağı Gözlukuyu köyü oldu. 

Okullarında ilk defa böyle bir etkinliğin düzenlendiğini gören çocuklar son derece şaşırdıklarını ifade ettiler. Bu uygulamanın mutluluk verici olduğu belirterek Belediye Başkanı Evren Dinçer’e teşekkür ettiler.

Aksaray’da Park Halindeki Otomobil Alev Alev Yandı

Türk Sağlık-Sen Aksaray Şube Başkanı Taner Kara, 18 Yıllık Sendikacılık Görevini Bırakıyor

Aksaray Üniversitesi ve Kırıkkale Üniversitesi iş birliğiyle bilim ve kalite buluşması gerçekleşti

Aksaray’da Tek Taraflı Trafik Kazası: 2 kişi yaralandı Yaralandı

Aksaray’da İki Otomobil Çarpıştı: 2 Yaralı

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK

Otomobil Yayaya Çarptı: Kayıp Şahıs Olduğu Ortaya Çıktı

  • BIST 100

    10979,73%0,70
  • DOLAR

    42,43% 0,18
  • EURO

    48,97% 0,09
  • GRAM ALTIN

    5564,55% 0,20
  • Ç. ALTIN

    9236,33% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.