AKSARAY BELEDİYESİ GÖZLÜKUYU KÖYÜNDE YAŞAYAN ÇOCUKLARIN İÇİNİ ISITTI

HABER 18.02.2020 12:31:00
AKSARAY BELEDİYESİ GÖZLÜKUYU KÖYÜNDE YAŞAYAN ÇOCUKLARIN İÇİNİ ISITTI

Aksaray Belediyesi Gözlükuyu Köyünde yaşayan çocuklara çorba ikramında bulundu. 

 

Sosyal belediyecilik anlamında hayata geçirdiği projelerle vatandaşların gönlüne dokunan Aksaray Belediyesi Gözlükuyu İskan ilkokulu’nda ve Ortaokulu’nda öğrenim gören öğrencilerine dağıttığı sıcak çorba ile öğrencilerin içini ısıttı.

Hafta içi her gün şehrin muhtelif yerlerinde sabahın erken saatlerinde başlayarak saat 10.00’a kadar devam edilen çorba ikramında mobil çorba aracının bugünkü durağı Gözlukuyu köyü oldu. 

Okullarında ilk defa böyle bir etkinliğin düzenlendiğini gören çocuklar son derece şaşırdıklarını ifade ettiler. Bu uygulamanın mutluluk verici olduğu belirterek Belediye Başkanı Evren Dinçer’e teşekkür ettiler.

Otomobil şarampole uçtu 2 kişi yaralandı

Aksaray’daki Olayla İlgili Bir Şüpheli Tutuklandı

Aksaray’da 15 Yaşındaki Çocuk Ateşli Tüfekle Yaralandı

Vali Duru “Devletimizin en büyük özelliklerinden biri sosyal devlet olmasıdır”

Vali Murat Duru’dan Aksaray–Adana Yol Kontrol ve Uygulama Noktasına Ziyaret

Aksaray–Konya Karayolunda Gece Saatlerinde Feci Kaza: TIR Sürücüsü Hayatını Kaybetti

ESKİ SANAYİ ALANINDA HAFRİYAT ATIKLARI TAŞINIYOR

  • BIST 100

    16001,32%1,20
  • DOLAR

    43,37% 0,02
  • EURO

    51,53% 0,47
  • GRAM ALTIN

    7103,49% 2,29
  • Ç. ALTIN

    11647,77% 2,83

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.