AKSARAY BELEDİYESİ GENÇLERİN FİKİRLERİNİ DEĞERLENDİRDİ

HABER 27.12.2019 13:18:00
AKSARAY BELEDİYESİ GENÇLERİN FİKİRLERİNİ DEĞERLENDİRDİ

Aksaray Belediyesi yapımı devam eden projelere ve hayata geçirmeyi planladığı projelere artı değer kazandırmak için gençlerin fikirlerini aldı.

Aksaray Belediyesi ARGE ekibi, Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Çelik ile birlikte Piramit Cafe’de düzenlenen yemekte biraraya geldiler.

ARGE ekibi, üniversite ve lise düzeyinde eğitim hayatlarını sürdüren gençlere Aksaray Belediyesinden beklentilerinin neler olduğunu ve yapılan projelere eklemek istedikleri bir farklılık olup olmadığı soruldu. Özellikle yapımı devam eden Gençlik Merkezi için gençlerin birbirinden farklı fikirleri ARGE ekibi tarafından değerlendirildi.

Düzenlenen yemekte ARGE ekibi ile biraraya gelen gençler Aksaray Belediyesinin fikirlerini almasından duydukları memnuniyeti dile getirerek şu ifadeleri kullandılar;’’ Aksaray’da yapılan herhangi bir projede biz gençlerin fikirlerinin alınması bizleri son derece memnun etti. Aksaray Belediyesi bizim için hayata geçirdiği projelerde bizimde bir katkımız olduğu için projelerin derinlik kazandığını düşünüyoruz. Belediye Başkanımız Evren Dinçer’e ve Aksaray Belediyesi yetkililerine bize bu imkanı tanıdıkları için teşekkür ediyoruz.’’ Açıklamalarında bulundular.


AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.