AKSARAY BELEDİYESİ EVDE BAKIM HİZMETLERİ İLE VATANDAŞLARIN GÖNÜLLERİNE DOKUNUYOR

HABER 3.03.2020 13:27:00
AKSARAY BELEDİYESİ EVDE BAKIM HİZMETLERİ İLE VATANDAŞLARIN GÖNÜLLERİNE DOKUNUYOR

Aksaray Belediyesi’nin, yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara yönelik başlattığı “Evde Temizlik ve Bakım Hizmeti” projesi ile vatandaşların gönlüne dokunuluyor. 

 

Vatandaşlarının her zaman yanında olarak sosyal belediyecilik hizmetlerinin en güzel örneklerinden birini sergileyen Aksaray Belediyesi, “Evde Temizlik ve Bakım Hizmeti” projesi ile ihtiyaç sahibi ailelerin evlerinin temizlenmesinden alışverişlerinin yapılmasına kadar her türlü ihtiyaçlarını karşılıyor. 

 

Aksaray’da İhtiyaç sahibi olduğu tespit edilen 90 ailenin evlerine düzenli olarak 15 günde bir gidiyor. Evlerde başta ev içi temizlik olmak üzere, halı yıkama, cam silme, toz alma, mutfak temizliği gibi detaylı ev temizliği yapıyor. Vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamayı asıl amaç edinen Aksaray Belediyesi ekipleri ailenin ihtiyaç durumuna göre alışverişini yapıyor ve sağlık problemi olan hastalar varsa bu hastaların durumlarını ilgili sağlık kuruluşlarına bildiriliyor.

 

Belediyeciliğin sadece alt yapı yapmakla sınırlı olmadığını belirten Belediye Başkanı Evren Dinçer Evde Temizlik ve Bakım Hizmetleri ile ilgi yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Günlük yaşam faaliyetlerini tek başına sürdüremeyen, evde bakım hizmetine ihtiyaç duyan; yaşlı, engelli ve yatalak vatandaşlarımızın kişisel bakımları ile yaşadıkları evin temizlik ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyoruz. Belediyecilik sadece alt yapı, binalar, yollar, parklar yapmak değil. Bunun yanında gönüller de yapmamız gerekiyor. Bir insanımızın dahi derdini hafifletiyorsak ne mutlu bize” dedi. 


MACERA PARK ÇOK YAKINDA YENİ SEZONA MERHABA DİYECEK

AKSARAY BELEDİYESİ SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

AKSARAY BELEDİYESİ, GELECEĞİN TEMİNATI OLAN ÇOCUKLARIN GÖNÜLLERİNCE EĞLENMESİNİ SAĞLAYACAK

HASTA YAKINI KONUKEVİ VE KÜLLİYE PROJESİNDE SONA YAKLAŞILDI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TEBRİK ZİYARETLERİNİ KABUL EDİYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TURİZM HAFTASINDA II. KILIÇARSLAN HAMAMINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Belediye Başkanı Dinçer, Toptancılar Sitesi Kavşağı’nda İncelemelerde Bulundu

  • BIST 100

    9655,67%1,38
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.