AKSARAY BELEDİYESİ ESNAFLARA YÖNELİK AÇIKLADIĞI DESTEK PAKETİNİN KAPSAMINI GENİŞLETTİ

BAŞKAN DİNÇER’DEN ESNAFA EK DESTEK PAKETİ

HABER 22.12.2020 15:29:00
AKSARAY BELEDİYESİ ESNAFLARA YÖNELİK AÇIKLADIĞI  DESTEK PAKETİNİN KAPSAMINI GENİŞLETTİ

Belediye Başkanı Evren Dinçer, geçtiğimiz günlerde esnaflara yönelik açıkladığı destek paketinin kapsamını genişletti.
Son yılların en büyük küresel sağlık sorunu olan Covid-19 salgını sürecinde halk sağlığını korumak adına birçok çalışmaya imza atan Belediye Başkanı Evren Dinçer, salgının vatandaşlar üzerinde oluşturduğu ekonomik olumsuzlukların önüne geçmek için esnaflara yönelik başlattığı desteklerin kapsamını artırarak sürüyor. 
Aksaray Belediyesi Covid- 19 salgınından ekonomik olarak olumsuz etkilenen berber, kuaför, internetkafe, hamam, spor ve fitness salonu sahiplerine Bin’er TL nakdi yardım yapıyor.
Geçtiğimiz günlerde Aksaray Belediyesi tarafından açıklanan destek paketinden, salgın sürecinde İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen genelge ile kapatılan kahvehane, kıraathane, çay ocağı, okul kantini, kafe ve kafeterya işletmecisi esnaflar yararlanacaktı. Belediye Başkanı Evren Dinçer’in açıkladığı yeni ek destek paketi ile bu kapsam genişletildi. Yeni ek destek paketinden ise salgından etkilenen berber, kuaför, internetkafe, hamam, spor ve fitness salonu işletmecisi esnaflar faydalanacak. 
Destek paketinden yararlanmak isteyen esnaflara Aksaray Belediyesi’ne ait 444 55 68 numaralı telefondan bilgi verilecek. Başvurular 22 Aralık ve 30 Aralık tarihleri arasında Aksaray Belediyesine bağlı Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne bizzat yapılacak.
Başvuru yapacak kişinin başvuru esnasında Belediye Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne iş yeri ruhsatının fotokopisini, vergi levhası fotokopisini, kimlik fotokopisini ve banka hesabı veya iban numarasını gösteren belgeyi ibraz etmeleri gerekiyor. 
Pandemi sürecinden ekonomik olarak olumsuz yönde etkilenen esnaflara yönelik verilecek ek destek paketi hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Evren Dinçer yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’ Geçtiğimiz günlerde genelge ile faaliyetlerine bir süre ara verilen kahvehane, kıraathane, çay ocağı, okul kantini, kafe ve kafeterya gibi işletme sahiplerine Bin’ er TL nakdi destek sağlayacağımızı açıklamıştık. 
Esnaflarımıza yönelik açıkladığımız bu destek paketinin kapsamını biraz daha genişletme kararı aldık. Esnaflarımızın sıkıntılarını bir nebze olsun rahatlatmak adına ek destek paketi ile pandemi sürecinden ekonomik olarak olumsuz etkilenen berber,-kuaför, internetkafe, hamam, halı saha, spor ve fitness salonu işletmecisi esnaflarımıza Bin’ er TL nakdi destek sağlayacağız. Bu zorlu süreci hep birlikte atlatacağız” dedi. 


MACERA PARK ÇOK YAKINDA YENİ SEZONA MERHABA DİYECEK

AKSARAY BELEDİYESİ SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

AKSARAY BELEDİYESİ, GELECEĞİN TEMİNATI OLAN ÇOCUKLARIN GÖNÜLLERİNCE EĞLENMESİNİ SAĞLAYACAK

HASTA YAKINI KONUKEVİ VE KÜLLİYE PROJESİNDE SONA YAKLAŞILDI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TEBRİK ZİYARETLERİNİ KABUL EDİYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TURİZM HAFTASINDA II. KILIÇARSLAN HAMAMINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Belediye Başkanı Dinçer, Toptancılar Sitesi Kavşağı’nda İncelemelerde Bulundu

  • BIST 100

    9655,67%1,38
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.