AKSARAY BELEDİYESİ ESNAFLARA MASKE DAĞITMAYA DEVAM EDİYOR

BAŞKAN DİNÇER ''ÜRETTİĞİMİZ 2 MİLYON'UN ÜZERİNDEKİ MASKEYİ VATANDAŞLARIMIZA ULAŞTIRIYORUZ''

HABER 23.09.2020 13:21:00
AKSARAY BELEDİYESİ ESNAFLARA MASKE DAĞITMAYA DEVAM EDİYOR

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkararak tüm dünyayı etkisi altına alan Korona Virüsün yayılımcı etkisini önlemeye yönelik çalışmalar yürüten Aksaray Belediyesi kendi imkanları ile ürettiği maskeleri vatandaşlara dağıtmaya devam ediyor.

Pandemi sürecini en başından itibaren hassasiyetle takip eden Aksaray Belediyesi, AKMEK bünyesinde kurduğu maske üretim atölyelerinde ürettiği maskeleri vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtıyor.

Esnafları iş yerlerinde ziyaret eden Belediye çalışanları esnaflara Belediye Başkanı Evren Dinçer’in selamını ileterek maskelerini teslim ediyor. Belediye ekipleri, ziyaret ettikleri esnaflara salgının yayılımcı etkisini ortadan kaldırmak için maske kullanımının, sosyal mesafenin korunmasının ve hijyen kurallarına uyulmasının önemli olduğunun uyarısında bulunuyor.

Belediye Başkanı Evren Dinçer’in pandemi sürecinde salgını önlemek adına yaptığı çalışmaları takdir ederek takip ettiklerini belirten esnaflar şu açıklamalarda bulundular; ‘’ Belediye Başkanımız salgını önleyebilmek adına birçok çalışmaya imza attı. Biz buna çarşı esnafı olarak şahit olduk. Belediye ekipleri maske ihtiyacımızı ücretsiz olarak sürekli karşıladı. Sürecin en başından itibaren dezenfekte çalışmalarının yapıldığını biliyoruz. Halkın sağlığı için özverili çalışmalar yürüten Belediye Başkanımız Evren Dinçer’e ve Belediye ekiplerine teşekkür ediyoruz. Bizlerde şehrimizde salgının yayılımını durdurmak adına iş yerlerimizde gerekli tedbirleri alıyoruz. İnşaallah bu salgını hep birlikte yeneceğiz.’’ İfadelerini kullandılar.


AKSARAY BİLİR, EVREN BAŞKAN SÖZ VERİRSE YAPAR

5 BİN ÖĞRENCİYİ HAYAL ETTİĞİ BAŞARIYA KAVUŞTURAN AKSARAY BELEDİYESİ, AYT VE TYT KURSLARINA DEVAM EDİYOR

31 MART GERÇEK BELEDİYECİLİĞİN MİLADI OLACAK

AKSARAY BELEDİYESİ GÜNLÜK 25 TON ATIĞI GERİ DÖNÜŞTÜREREK ÜLKE EKONOMİSİNE KATMA DEĞER SAĞLIYOR

YENİ DÖNEMDE HER MAHALLEYE BİR ÇOCUK KREŞİ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN AKSARAY'DA COŞKULU KALABALIĞA HİTAP ETTİ

AMBER RENGİ AYDINLATMALAR HACI BEKTAŞİ KURŞUNLU CAMİİ’NİN İHTİŞAMINI ORTAYA ÇIKARTTI

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,30
  • EURO

    35,07% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2307,09% 1,31
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.